Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '15

 
Kategori
Teknoloji
 

Seo nun temelleri

SEO "arama motoru optimizasyonu" anlamına gelir.

Sitenize, ve link inşaası bağlantıları alanları verdiği olarak, anahtar kelime bazında yüksek dereceleri almak için daha olasıdır. Bu daha çok ziyaretçilere yol açabilir.

Bu mesaj en önemli alanlara adım kılavuz bir adım sağlar:

Kelime Araştırma

Sayfa SEO

İç Link Bağlama

Link inşaası

en önemli alan yüksek rütbe ulaşma açısından, üzerinde çalışmak için, harici bağlantı kuruyor.Eğer hiçbir içeriğe sahip siteler için iyi dereceleri elde etmek mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Google sitenize işaret harici linklerin kalitesine önem büyük yerleştirir çünkü bu, ve, oluyor olabilir. Birçok yöneticileri bağlantıları ticari değeri öznitelik gibi kar amacı gütmeyen, bu alanda bir avantajı var, bu nedenle ticari siteler ücretsiz bağlantılar elde etmek için giderek daha zor hale gelmektedir.

Ancak, kar amacı gütmeyen ve hayır kurumları genellikle rekabetçi tehdit olarak görülmüyor.Bağlantıları ararken, senin kar amacı gütmeyen durumu insanlara hatırlatmak için emin olun.Böyle yaparak, yöneticileri, ticari ya da rekabet şartları bağlantıların düşünmek daha az olasıdır, ve bir hediye, bağış ya da sadece iyi bir neden yardım için bir fırsat olarak bağlama görmek daha olasıdır.

 

Kelime Araştırma

Ayrıca araştırma anahtar kelime özellikle dikkat etmelidir. Seçerseniz yanlış anahtar kelimeler sonra herhangi bir sen ziyaretçi trafiği çevirmek olmaz ulaşmak sıralamasında, kimse arar anahtar kelimeler yani.

Örneğin, aşağıda vurdu ekran çikolata ile ilgili terimler için yaklaşık trafik hacmi gösterir:

 

Kendi anahtar kelime listeleri oluşturmak yardımcı olmak için bu araçları göz atın:

Ücretsiz Kelime Öneri Aracı

Google Anahtar Kelime Aracı

Ücretsiz WordTracker Öneri Aracı

SEO ve PPC Rekabet Analizi ve Kelime Araştırma Araçları

İşte bazı anahtar kelime araştırma kılavuzları:

Ücretsiz Kelime Araştırma Rehberi

Kelime Araştırma ve Öneri İpuçları

Aylık Kelime Araştırma Pazarlama Veri

Anahtar Kelime Araştırma İpucu: Yarışmacılar için bir AdWords Hesabı Kurma

siz tarihsel popüler ne arıyor olmalı, ama değil, sadece özellikle kar amacı gütmeyen tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili alanlarda, taze da ne. Üzerinde arama yaparak şu anda neler olup bittiğini içgörü elde edebilirsiniz Technorati , Arama İçin Google Insights , Google Blog Arama veGoogle Haberler . Gibi hizmetler Google Trends ve Yahoo! Buzz Endeksi aramalar son gün popüler olan ne gösterir.

Kâr amacı gütmeyen veya hayır bir coğrafi odak varsa, ülke ve / veya bölgenin adını içerir anahtar kelimeler kullanın. Böyle Google'ın gibi kullanın araçları Arama Trendleri arama trafiği nereden geldiğini bir fikir edinmek için ve hedefleme ile size yardımcı olmak istiyoruz

 
Toplam blog
: 19
: 70
Kayıt tarihi
: 01.03.15
 
 

SEO danışmanlığı yapan, yenilikçi, teknolojiyi çok yakından takip eden, fenomen bir insan... ..