Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '15

 
Kategori
Teknoloji
 

Seo nedir ? Seo nasıl yapılır ?

Seo Nedir ?
 
Seo kelimesinin Türkçe açılımı Arama Motoru Optimizasyonudur. İngilizcesi ” search engine optimization.” olarak geçmektedir.  “Özgür” yani “Organik”, “editoryal” ya da arama motorlarında “doğal” arama sonuçlarından gelen trafik alma işlemidir. Büyük arama motorları olan Google, Bing, Yahoo gibi yerel siteler kullanıcın arama taleplerine göre listenlenme biçimidir.
 
Neden Web Sitenizin ” Seo ” ya ihtiyacı var?
 
Çünkü, Sizin bir emlakçı olduğunuzu varsayalım. Öncelikle neden web sitesi kurdurayım ki düşüncede olduğunuzuda var sayıyoruz. Diyelimki siz bahçeşehirde oturuyorsunuz ve Kartal'dan kiralık daire araştırmak istiyorsunuz işte burada internet siteleri devreye girmektedir ve SEO dediğimiz olay bu rekabetçi ortamda öncelikle sıyrılmanızı sağlayan en büyük etkendir. Bölgesel aramalar seo konusunda oldukça önemlidir hem ziyaretçi akışı sağlar hem de sitenizde adım adım yukarıya doğru yükselmenizde çok büyük rol oynar.
 
Kendi Sitemize SEO yapabilir misiniz?
 
Aslında tabikide yapabilirsiniz ama yapacağınız hatalar sitenizin black listte girmesine neden olabilir işte ozaman bütün emekleriniz hibe olabilir. Seo yaparken kesinlikle backlink paketleri almamanızı tavsiye ederiz sebebi aynı hizmetten belki yüzlerce kişiler aldığından aynı yerde birden fazla backlink çıkışı sağlandığında google bunu spam olarak algılayabiliyor. Forum üyelikleri alarak seo yapabilir miyim ? Tabiki de üyelik alabilirsiniz web sitenizi tanıtabilirsiniz ama dirençli ya da rekabetçi kelimelerde hiçbir işe yaramayacaktır. SEO başlı başına emek isteyen bir iştir. Seo yaparken tamamen doğal olmanızı ve web sitenizi güncel tutmanızı tavsiye ederiz ve hazır paketlerden kesinlikle ve kesinlike uzak durmanızı tavsiye ederiz.
 
Kurumsal Seo Danışmanlığı  Nedir Nasıl Yapılır ?
 
Kurumsal seo danışmanlığı ile ilgili yazımızı buradan okuyabilirsiniz : Kurumsal Seo Danışmanlığı
 
Seo DipNot : Sürekli değişen rekabetçi google sıralamalarında  doğal arama ve organik olarak anahtar kelime optimizasyonu başarısı çok önemlidir.
 
 
 
Toplam blog
: 19
: 70
Kayıt tarihi
: 01.03.15
 
 

SEO danışmanlığı yapan, yenilikçi, teknolojiyi çok yakından takip eden, fenomen bir insan... ..