Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '13

 
Kategori
TV Programları
 

Kuzey Güney'de şifreler çözüldü, düğün günü alındı,

Kuzey Güney'de şifreler çözüldü, düğün günü alındı,
 

Kuzey ve Cemre yüzükleri takarken,


Kanal D’ in reyting rekortmen dizisi Kuzey Güney, dün akşam 75.bölümüyle her iki kategoride de ikinci oldu.

8 Küçük sarı - 827537 şifresini Güney çözdü. Babasının hastane ziyaretinde Kuzey’e bir mektup geldiğini bahsetmesi ve şifreleri söylemesi ile Hava Alanına topal topal gitti ve dolaptan CD ve fotoğrafları aldı. CD görüntülerinde arabanın torpido gözüne tabanca koyanın kendi olduğunu yüzü, allak pullak seyreder.

Şeref Komiser de Hava Alanında nişanlısını uğurlarken emanet dolaplarını görür, ama geç kalmıştır. Güney daha erken davranmıştır. Neticede kamera kayıtlarından Güney’in aldığını bulacaktır. Güney elindeki, aleyhine delilleri yok edecektir elbet.

Komiserimiz Ferhat’ı kimin öldürdüğünü bulabilecek mi?

Gülten Hanımın Hıdır-ellez dileği yerine gelecek gibi. Karavanlı Ömer Beyin 8 yıl önce karısını kaybettiği ve bekâr olduğunu öğrenince ağzı kulaklarına varır.

Banu Sina er, çocuğu Güney’e söyler, tekrar bir araya gelip mutlu son yapabilirler mi? Tahminim öyle olacak.

Barış, Güney’i ayağından tabanca ile yaralama suçuyla iyice yargı batağına girerken, Burak Sinan er Holdingde Can Katmanoğlu’ un hisselerini de alarak durumunu iyice güçlendirir.

Burada Senarist Ece Yörenç’i kutlamak istiyorum. Geçtiğimiz haftalarda Buğra Gülsoy’ un ayağını kırmıştı. Senaryoyu, yaralanma sahnesini kurgulayarak değiştirmiş. Güney’in rolü aksamamış. Gerçek, gerçekten rol olmuştur. Tebrikler Ece Hanım.

Kuzey ile Cemre artık nişanlı. Mutluluklarını herkesle paylaşsalar da Güney’in vurulması ağızlarının tadını kaçır. Artık sıra düğün günündedir. 26 Haziran düğün günü olarak kararlaştırırlar. Ve nikah günlerini resmen alırlar.

 Artık o gün zaten dizimiz final yapacak. Görkemli bir düğünle sonlandıracağız bu güzel dizimizi.

Şimdiden Kuzey ve Cemre’ ye mutluluklar dileyelim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrhaman Balcılar

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..