Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '11

 
Kategori
Güncel
 

Lanet olsun

Lanet olsun
 

Yazıya başlarken herkesin derin üzüntü içerisinde olduğunu bir kere daha belirtmek istiyorum.

Vampir gibi saldırıyorlar. Amaç belli, kan akıtmak. Başta doğu olmak üzere stratejik noktalarda kan akıtmak için günlerden beri masum askerleri, polisleri, sivilleri hedef alan kişilere LANET OLSUN.

Sabah ajanslara düşen Hakkâri Çukurca ilçesinde gece 01.00 sularında ateşe uğrayan birliklerimize uzun namlulu silahlı saldırıların sonucunda 24 askerimiz şehit 22 askerimiz ise yaralı olması Türkiye’yi yasa boğdu. Herkeste kin nefret oluştu. İçimizde oluşan nefretin dışa sözcüklerle vurulamaması için gün boyunca dert yanıldı.

Gün boyunca hazmedemedik 24 şehit haberini. Nasıl olurda elini kolunu sallaya sallaya 200 kişi terörist karakola uzun namlulu silahlar ile ateş edip rahatça kaçabiliyor. Artık ne olacaksa olsun PKK bitecek mi eğer bitecekte en büyük organizasyon olacaksa olsun artık. Zaten Pkk’nın günlerden beri uyguladığı vahşete ne demek gerekir. Yaşanılanlar terör olarak anılmaktan çıkıp, başka bir anlama girmeye başladı.

PKK’nın Türkiye Cumhuriyetine günlerden beri gövde gösterisinde bulunarak her an istediğimi yaparım havasında. Ve bu havayı da uygulamaya koyarak daha 3 gün önce Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaret ettiği yerleri ateş altına alarak kan akıtmaya devam ederek büyük mesaj verdi. Mesajın başlığı şu“Her zaman her an istediğimizi yapabiliriz”.

Yıllarca Doğu’da komutanlık yapıp bugün ekran karşısına geçip rahatça konuşanlar nasıl gönlü rahat olabiliyor. Kürt insanına devleti soğutanlar, Kürt insanına farklı davrananlar arkasından iş çevirenler bugün ekranlarda ve gazetelerde ne yazık ki boy göstermekteler.

Bugün farklı bir gün oldu Türkiye halkı için.  Pkk dördüncü büyük eylemini yaparak şehit sayısı ile tarihe geçti. 24 farklı aile ocaklarına ateş düştü. Başta babalar, anneler, eşler olmak üzere haberi aldıktan sonra yıkıldı.

Yasta olduğumuz bu günlerde acımız büyük. Bunu malzeme olarak kullanan ve kullanacak olan basın kuruluşlarını ayrıca kınıyoruz. Terör herkesin ortak sorunudur. Siyasi görüş ayrılığına düşmeden çözüm sunulmalıdır. Yıkıcı değil yapıcı fikirler ile destekler ortaya atılarak savunulmalıdır. Aksi takdirde amacına ulaşacak olan Pkk’nın önde gidenleri olacaktır.

Bugün sadece analar değil tüm Türkiye ağladı. Hele bir de hüzünlü bir ağıt ile şehit askerlerimizin resimlerini görünce tamamen yıkıldığımız an oldu.

 
Toplam blog
: 45
: 551
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

1988 yılında Çaykara doğumluyum. Bulancak ta ikamet etmekteyim. Yazı yazmayı hobi olarak yapmakta..