Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Metin ve haber yazarı

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sinpaş'ın Mourinho reklamına yazık mı oldu?

Bahsi geçen reklam kampanyasının süper olduğunu düşünmüyorum. İmaj reklamı yapmak için soğuk renkler soğuk kareler ve zaten soğukluğu ile bilinen Mourinho kullanılmış. Reklam başlıyor Adamın biri anlatıyor anlatıyor anlatıyor. Alt yazıdan takip edebilen ediyor. En sonunda bakıyoruz Sinpaş'ın reklamıymış. Avrupa'da olsa bu tarz reklamlar izleyici bulur. Ama Türkiye'de Türk insanı alt yazı okumayı sevmez, uzun reklamı sevmez, donuk reklamı hiç sevmez. Katıldığım nokta Mourinho tercihinin baştan sona olan yanlışlığı...İnsanlar Sinpaş'ın reklamında Mourinho oynuyor demezler, Mourinho bir reklamda oynuyor derler. Sorsanız hangi firma olduğunu hatırlamazlar. Yazık olmuş emeğe ve paraya.

29 Kasım 2011 15:59
Beşiktaş dizi film gibi; yukarıdakiler ve aşağıdakiler

Olcan'ın futbolculuğuına bir şey demem de..Bu muhteşem! yazınızda neden hani o tam futbolcu olmadığına inandığınız hani o galaksilerden gelen Quaresma'ya kasten, bilinçli ve insafsızca yapılan faulleri niye yazmazsınız.Olcan'a o faullerden bir tanesi yapıldı mı acaba? Uzay Bey sizin Beşiktaş yorumlarınız tamamıyla taraflı.Hem de anadolu yakasından da daha karşı taraflı.

07 Nisan 2011 09:39
Schuster'in B Planı olmayacak mı?

Fenerbahce maçı 2 pozisyona girip 2 golle bitirdi. Trabzonspor nerdeyse pozisyona giremedi.kör dövüşü şeklinde orta sahada atılan tekmeleri yapılan faulleri izledik.Bu mudur galibiyetin sırrı.. yoksa bir yarıda 10 tane korner atmak mıdır baskılı oyunla.Beşiktaş'ın şansızlığı 10 kişi kalmasıdır.11'e 11'ken Beşiktaş pozisyon dahi vermedi rakibine.tek kornerden gelen hatalı bir gol. bu da futbolun şans meleklerinin beşiktaş'ın yanında olmamasıydı belkide..

01 Şubat 2011 09:49
 
Toplam blog
: 106
: 1591
Kayıt tarihi
: 11.07.11