Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '12

 
Kategori
Telekom / Mobil
 

LG Optimus Sol E730 Üzerine

LG Optimus Sol E730 Üzerine
 

Gün geçmiyor ki akıllı telefonlara bir yenisi eklenmesin.Samsung ve Apple sektörün en önemli oyuncuları kuşkusuz.Uzun yıllar tek başına iktidar olan Nokia da her gün yeni yeni hamlelerle çıkıyor karşımıza.Bunların dışında HTC, Sony Ericson, Blackberry, Motorola ve LG de sektörde hatırı sayılır pay sahibiler.

 

Bu gün sizlere hali hazırda kullanmakta olduğum LG'nin E730 modelinden bahsedeceğim.

Telefon 110 gr ağırlığında 3,8 inç ekrana sahip ağır duruşlu bir telefon. Her ne kadar çevremdeki insanlar elimde görünce 'Bu ne Iphone mu ' diye başlasalar da sözlerine aralarındaki farkı anlamaları pek uzun sürmüyor.

Android OS, v2.3.4 (Gingerbread) işletim sistemiyle karşımıza çıkan E730 modeli ilk kez android deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir yazılım.5 mp arka kamera ve VGA ön kamera ile görüntülü konuşmayı destekleyen bu model WiFi bağlantısı sayesinde hızlı internet desteği de sağlıyor kullanıcısına.

2 GB hafıza kartı hediyeli olarak satılan cihazı 6 aydrı kullanıyorum. Hızlı şarj edilebiliyor olması ve bataryasının dayanıklılığı bakımından avantajlı bir telefon. Ancak bazı uygulamalar işlemcisinin ısınmasına hatta bir çok kez kendini kapatmasına neden oldu, bu da bir gerçek.

Sonuç olarak daha önce akıllı telefon kullanmamış ve sık sık telefon alıp satmayan birisi için ideal bir telefon olabilir. Çünkü ikinci el piyasası fazla hareketli olmayan bir telefon durumunda.Samsung, Nokia ve Aplle ile kıyaslandığında da fiyatı gayet uygun (700-800 TL) bir telefon.

Almayı düşünenlere şimdiden hayırlı olsun.

 

 
Toplam blog
: 22
: 984
Kayıt tarihi
: 08.06.12
 
 

1987 Rize Hemşin doğumluyum. KTÜ - Sınıf Öğretmenliği mezunuyum. Halen Rize- Kalkandere'de Sı..