Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1987 Rize Hemşin doğumluyum. KTÜ - Sınıf Öğretmenliği mezunuyum. Halen Rize- Kalkandere'de Sınıf Öğretmeni olarak çalışıyorum. Sadece bir öğretmen değil aynı zamanda çok iyi bir eğitimci olma peşindeyim. Öğrencilerimi sınavlara değil hayata hazırlama gayesindeyim. Az okur, az yazarım ama çok iyi dinlerim. Poziti..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Laikliğin özgürlüğü

Merhabalar Sayın Hocam. İslamiyet ne kadar mükemmelse uygulanması da bir o kadar zor ve hassastır.Başka hiçbir din, düşünce, proje yoktur ki hedefleriyle uygulanması arasında böylesi dağlar olsun.Özele vuralım, millet olarak ne şeriati becerebildik ne de laikliği. Dilerim ki Allah bizleri affetsin. Saygılarımla.

22 Şubat 2015 14:23
İndrakadri!

indrakadri aslında biraz ironik, çokça marjinal ve fenomen olmaya aday bir hayali kahraman (hepimizde var biraz indrakadrilik o ayrı) zannımca.ama bir kişiyi ya da olguyu temsil ediyorsa orasını bilemem.bu pencereden gördüklerim bu kadar.saygılar.

23 Temmuz 2012 01:20
Yeni açılan Mimar Sinan Cami'nin en büyük özelliği...

Sözlerinize bütünüyle katılıyorum.Unutmayalım ki zirve aynı zamanda çöküşün başladığı yerdir.Hala açlıktan ölen insanların olduğu bir ülkede bu tip anıtlar yapmak yaptırmak ne kadar da ironik.

22 Temmuz 2012 02:19
 
Toplam blog
: 22
: 984
Kayıt tarihi
: 08.06.12
 
 
 
 

 
Yeniden ben...