Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '12

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Maroon yayın hayatına başladı.

Maroon yayın hayatına başladı.
 

maroon.com.tr


Bir süredir test yayınlarını sürdürmekte olan Maroon, www.maroon.com.tr adresinde yayın hayatına başladı. 

En Renkli(!) Şehir ve Kültür&Sanat Portalı sloganıyla yayın hayatına adım atan Maroon, şehir hayatının, kültür  ve sanatın önce rehberi, sonra ise bir danışmanı olarak hareket etmeyi planlıyor. Bu düşünce ile sinemadan edebiyata, müzikten fotoğrafa çok geniş bir yelpazede tanıtımlar, portreler ve söyleşiler oluşturmayı ve sanatsal etkinliklerin bu şekilde arka planını bir kütüphane şeklinde oluşturduktan sonra etkinlikleri paylaşmayı umuyor.

Bugün yayınlanan "Maroon Hakkında" yazısı ile Maroon'un kelime anlamını ve etimolojik kökenini ayrıntılı olarak tanıttıktan sonra nasıl bir "ortak akıl" oluşturmayı amaçladığını açıklamış:

Seyahat(uçak), konaklama(otel), kitap-DVD-CD, yeme-içme sektörerinden edindiği ve edineceği iş ortakları vasıtasıyla fiziksel olarak takipçilerinin kültür ve sanata ulaşımının yollarını araştırarak ve göstererek...

Bunu yaparken de uzun yıllara yayılacak bilgiyi biriktirme sürecinde, biriken bilgiye esnek, performanslı ve kullanışlı bir şekilde ulaşılmasını sağlayacağını iddaa ediyor.

Yayın hayatında başarılar dileriz.

 
Toplam blog
: 7
: 617
Kayıt tarihi
: 14.03.11
 
 

İ.Ü. İktisat Fakültesi Ekonometri mezunuyum ve Bilişim Uzmanı olarak çalışmaktayım.. Neden ikaros? Ç..