Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Mehmed - Bir Cihan Fatihi Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu

Mehmed - Bir Cihan Fatihi Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu
 

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi Kanal D’nin ağır topu olacak ve 2018 yılına damgasını vuracak. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için şimdiden ön sıralarda yerlerini ayırtanlar var.  Heyecanla beklenen dizinin bilindiği gibi ilk bölümü beğenilmedi ve önce yönetmen değişikliği sonrasında kast değişiklikleri oldu. Bir sürü soru havalarda uçuşuyor!

Kanal D bu yapım için oldukça idealı bir tanıtım yaptı. Henüz bir bölümü bile hazırlanamayan diziyi izlemek için dünya ülkeleri ön sıralarda yerlerini aldı. Zaten pahalı olan bütçeye bir de çöpe giden bölüm eklenince planlanan bütçenin dışına daha şimdiden taşılmış oldu.

Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı dizide ana karakterlerde de değişikliğe gidilince dizinin seyircisi ile buluşma süresi gittikçe ileri ki bir tarihe erteleniyor gibi….ocak ayında yayına gireceğinin açıklanmasına rağmen geçtiğimiz yazımda şubat ayından önce diziyle buluşamayacağımız fikrinde olduğumu sizler ile paylaşmıştım.

Altan Dönmez’in yönetmenliğinde başlayan diziden ilk fire Altan Erkekli olmuştu. Çünkü yeni yönetmenimiz Cevdet Mercan’ın kafasındaki karakter ile aynı paralelde oynamadığı söyleniyordu. Bence Altan Erkekli’nin iki dizide aynı anda oynaması sorun olmuştur. Hoş o dizide erken finale gitti ya neyse!

Dizi Maltepe Üniversitesi Film platolarında çekimlerine devam ediyor. Peki değişen kadro ne oldu? Tam bir sır perdesi arkasına saklandı. Büyük olasılıkla tanıtım için çekimler başladı, yoksa değişen kasttan bir haberimiz olurdu diye düşünüyorum.

Dizinin ilk bölümü ortada yok, kast değişikliklerinden haberimiz yok ama ortada bir “Yayın günü” var. Nasıl bu kadar net bir bilgi var? Sanırım bu önceden düşünülmüş bir durum, kanal da o yönde manevralar yapıyor ama acaba o gün doğru gün mü?

Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın günü olarak konuşulan gün Pazartesi günü, vay vay vay!

Kan gövdeyi götürür!

Çukur ve Söz dizilerinin kapıştığı güne Mehmed Bir Cihan fatihi de dahil olursa ne olur?

Show Tv ve Star Tv’nin kan gövdeyi götürdüğü güne Kanal D’nin dizisinin gelmesi işi ayrı bir kaosa götürecektir. Bu yolda kim galip gelir derseniz, zaten Söz dizisinin seyircisi kemikleşmiş, Çukur arkasından gelen dizileri çukura atıyor, sizce akıllı yatırım olur mu?

Hafızalara bir anda Kanal D’nin Fatih dizisi akıllara geliyor. Yayın günü ve saati nedeni ile 2013 yılında Reyting azlığı sebebiyle dizinin Kanal D yönetimince saat 22:00'a alınması diziyi kanalın finans desteğinden mahrum bırakmıştır.

Umarım yayından dolayı 2. Fatih krizi yaşanmadan önlem alınır. Hoş kriz dizi başlamadan çıktı ama…

Hayatta krizsiz yaşamanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..