Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '12

 
Kategori
Güncel
 

Mehmet Ali Birand'ın dediklerine alışmamak - Alışkanlıklarımızı değiştirmek!

Mehmet Ali Birand'ın dediklerine alışmamak -  Alışkanlıklarımızı değiştirmek!
 

Birand, Bize Demokrasiyi Anlattı!


TRUVA ATI PROJESİ ve ALIŞKANLIKLARIMIZI DEĞİŞTİRMEK !

Yıllardır bizi uyutanlar; benim artık UYKUM KAÇTI !

Bizi; teröre, faili meçhul cinayetlere, yolsuzluğa, din sömürüsüne, ırkçılığa, darbe söylentilerine alıştıranlar! Size sesleniyorum; BEN ARTIK ALIŞKANLIKLARIMI DEĞİŞTİRİYORUM!

Değerli dostlarım ...

Mehmet Ali Birand, CNN Türk'teki katıldığı bir programda, teröristbaşının mecliste bir partinin başına geçmesinin, demokrasinin bir gereği olduğunu beyan etti.

Bu kişinin, yaklaşık 30 yıldır silahlı eylemlerle hem kendi halkına (!) hem de tüm Türk Milleti'ne zarar veren, her şey bir yana silahlı eylemlerle hem insan öldüren hem de uyuşturucu ve "insan" ticareti yapıp halktan haraç toplayan, içinde çocuklar varken okul yakabilen böylesine onursuz bir terör örgütünü, HALK HAREKETİ  olarak görmesi, sanıyorum "BİR TRUVA ATI PROJESİ " nin yeni halkasıdır.

Bizi içimizden vurmayı tercih eden zihniyet, bazı gazeteci, televizyoncu, sanatçı, aydın etiketli silahşörlerin ağzıyla, GÜYA BİZİ BUNA DA ALIŞTIRMAK NİYETİNDELER!

Bir tabir vardır; "fikrin demlenmesi"... Ortaya o an için sıradışı olan bir fikri ortaya atarsınız, sonra kenara çekilirsiniz. Ortalık kaynar, herkes ayağa kalkar, bir şeyler söyler. Ama aradan birkaç yıl geçince artık o ihtimalin gerçekleşebileceği konuşulmaya başlar. Konuşula konuşula herkes alışmıştır artık, kimse yadırgamaz. Bir kaç muhalefet olur ama artık bu " zamanın imkansız fikri " artık normalleştirilmiştir.

Hatırlayıni 10 sene önce, terörist başına "sayın" diye hitap edenler bile tepki çekiyor, ceza alıyordu. Şimdi durum ne? Artık birebir görüşmeler yapıyor devlet. Ve "sen de oyunun içindesin " mesajı verilebiliyor o kişiye, ölüm oruçlarını bitirmesinin akabinde.

Şimdi uzunca bir süre bu teröristin meclise girmesi, partinin başına gelmesi vesaire tartışılacak, kavgalar edilecek ve ondan sonra bu terörist başının cumhurbaşkanı olup olamayacağı tartışılmaya başlanacak (!)  Düşüncesi bile ürkütücü değil mi, ama durun, 20 sene, alışana kadar bekleyin. Ne de olsa demokrasi bu !

Bize ölümü gösterip sıtmaya razı edenler, yavaş yavaş beynimize işlemeye çalışıyorlar hastalıklı fikirlerini ... O zaman eskiye nazaran, daha da sımsıkı birbirimize yaklaşmak, bazı farklı düşüncelerimizi bir kenara bırakıp geleceğimiz için, ülkemiz için, birlik ve beraberliğimiz için organize olmak zorundayız.

UNUTMAYIN Kİ ORGANİZE OLAN KÜÇÜK GRUPLAR, DAĞINIK KALABALIKLARDAN DAHA ETKİLİDİR !

Kalabalık olmaktan çıkıp millet olma bilincine ulaşmamız için ise şunları söylemek gerek;

Yıllardır bizi uyutanlar ; benim artık UYKUM KAÇTI !

Bizi; teröre, faili meçhul cinayetlere, yolsuzluğa, din sömürüsüne, ırkçılığa, darbe söylentilerine alıştıranlar ! Size sesleniyorum; BEN ARTIK ALIŞKANLIKLARIMI DEĞİŞTİRİYORUM ! 

 
Toplam blog
: 22
: 358
Kayıt tarihi
: 09.10.12
 
 

  >İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi ULUSLARARASI İLİŞKİLER 2000 Mezunu, >Beykent Ü..