Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ağustos '14

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Memur-Sen’den defterdar Hayati Dinç’e ziyaret

Memur-Sen’den defterdar Hayati Dinç’e ziyaret
 

Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER ve Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan ÖKSÜZ, Defterdar Hayati DİNÇ’i makamında ziyaret etti.

Karabiber, Türkiye’de ve samsun’da genel yetkili sendika olarak görev yaptıklarını. Üyelerin hak ve menfaatleri konusunda çalışmalara hızla devam edildiğini, Defterdarlık personelinin sorunları ile ilgili çalışmaların Genel Merkez tarafından takip edildiğini. Kazanımların her geçen gün artarak devam edeceğini söyledi.

Öksüz, Samsun’da ve Türkiye’de Sağlık alanında genel yetkili sendika olarak profesyonel hizmetler verdiklerini.  Sağlıkta çalışan personelin çalışma ve yaşam şartlarının düzeltilmesi için birlik beraberlik içerisinde hizmetler üretmeye devam ettiklerini. Yönetim kurulu ile birlikte, üyelerimizin hak ve menfaatleri için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Dinç, Şube Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Sivil Toplum Kuruluşlarının faaliyetlerini yakından takip ettiğini, Samsun Büro Memur-sen ve Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanlarına çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi.

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..