Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '14

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Samsun büro Memur-Sen iftarına yoğun katılım

Samsun büro Memur-Sen iftarına yoğun katılım
 

Samsun büro Memur-Sen Yönetim Kurulunca her yıl verilen iftar, Yoğun katılımla Büyükşehir Belediyesi Anakent sosyal tesislerinde Aytaş Yemek Fabrikasının sunumu ile gerçekleşti.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğine, Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Engin KOCABEY, Mustafa MENGÜTAYCI ve Nihat TUNÇ Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet GÜNEYSU, Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER Yönetim Kurulu Üyeleri Barbaros AYDURMUŞ, Osman ÇIRAK, Kazım ALAKUŞ ve Gülcan ÇAVUŞOĞLU, Aksaray Büro Memur-Sen Şube Başkanı Şaban BÜLBÜL, Amasya Büro Memur-Sen Şube Başkanı Yusuf ULUDAĞ, Bağlı birim şube Başkanları, İlçe Başkanları, İşyeri Temsilcileri ve üyelerin katılımı ile yapıldı.

Büro Memur-Sen Samsun Şube Sekreteri Barbaros AYDURMUŞ’un sunuculuğunu yaptığı program, Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet GÜNEYSU ve Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Engin KOCABEY’in selamlama konuşması ile sona erdi.

İftar Sonrası İlçelerden ve il dışından gelen misafirler Canik Belediyesi Meşe Tesislerinde çay ikramının ardından Samsun Öğretmenevinde yenen sahur yemeğinden sonra sona erdi

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..