Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bloğun adından da anlaşılabileceği gibi meraklı bir insanım. Birçok ilgi alanım var. Bu alanlardan çoğu genel kitleyi pek de ilgilendirmeyen alanlar. Mesela fizyoloji, astronomi, gelecekbilimi, çizgifilmler. Ama insanların ilgisini çekecek, ortak paydada olan yazılar yazıp bunlara kendi meraklarımdan parçalar katabileceğim..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Erasmus düşünenlere küçük tavsiye (1)

Bence o ülkenin kızları güzelmiş, erkekleri yakışıklıymış ayrıntısına çok dikkat etsinler. Ben ettim. Şimdi o ülkeden biriyle evleniyorum. Vize başvurum bir kerede bitti, görevliler o kadar iyi davrandı ki bir tek kuş tüyü yastıkta taşımadıkları kaldı. Euro konusunda haklısın. Çok pahalı. Ama yine de Euro ülkesine gidilsin! Domuz eti ve mont-ayakkabı konusu da çok doğru :) Ama valize çok şey yüklenirse taşıması kızlar için zor oluyor. Benim belim bükülmüştü. Sırf takı çantam 100 kiloydu, kendime hakim olamadım. Biometrik resmimde kraliçe gibi çıkmıştım nedense. Normal resimde öyle güzel çıkmam. Fotoğrafçının marifeti.

17 Haziran 2014 13:40
Üniversite Suriyeliye beleş, Türklere paralı...

Ne yazık ki kendi insanlarımız bu durumu görmüyorlar. Daha doğrusu ne olduğu ortada da bilmemezliğe geliyorlar. Malesef çoğunluk bir tek kendine insan; başkasına kör, sağır, sırtlan. Suriyeliler de öyle demek ki. Anlayamıyormuş! İyi ki yazmışsın deneyimini. Sağol.

08 Haziran 2014 01:25
Berkin candı da, Burakcan patlıcan mı?

Berkin de birinin çocuğu Burakcan da. Berkin'e üzülenler Burakcan'a da üzüldü. Babaları bile kaynaştı. Can candır, bu "biz, siz, onlar" olayı değil. "Burakcan can da Berkin patlıcan" diyenler de oldu. Ölü çocukların arkasından yapılacak muhabbetler değil bunlar. Bence ayrımcı zihniyet yokolsun.

16 Mart 2014 19:13
 
Toplam blog
: 5
: 591
Kayıt tarihi
: 05.02.14