Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '17

 
Kategori
Güncel
 

Merkel'in Türkleri!!

Merkel'in Türkleri!!
 

Türkiye ile Almanya arasındaki gerginlik boyuttan boyuta geçerken bazı gerçekleri de ortaya çıkarıyor.
Almanların Türkiye'ye tepeden bakan nobran bakışlarına karşı Türkiye'nin tavizsiz duruşu Alman siyasetçileri giderek daha çok saçmalamaya itiyor.
 
Saçmaladıkça da bazı gerçekleri açığa vuruyorlar ister sitemez...
 
Türkiye Cumhurbaşkanı'nın Almanya'da yaşayan Türklere yönelik, "Türkiye düşmanı partilere oy vermeyin" çağrısına, Alman siyasetçiler burunlarından soluyarak cevap yetiştiriyor.
 
Gerek SPD lideri gerekse Şansölye Merkel, Tayyip Erdoğan'a karşılık vermek adına saçmaladılar...
Bizim içimizde sizin vatandaşlarınız varsa, sizin içinizde de bizim vatandaşlarımız var, demeye getiren açıklamalar bunlar.
 
Güya Tayyip Erdoğan'a karşı Türkiyedeki "demokratik güçleri" daha fazla destekleyeceklermiş... Demokratik güç diyince neyi anlayacağımızı herhalde biliyoruz artık: Emperyalist dilinde "demokratik güç" Türkiye'yi yıkmaya çalışan terör odaklarıdır.
 
Alman Merkel saçmalamayı bir doz daha artırarak Anayasa referandumunda "Hayır" diyen kesimi de adeta kendi vatandaşı sayıyor: Türkiye Tayyip Erdoğan'dan ibaret değil,Türkiye referandumunda yüzde elli'ye yakın çıkan Hayırcılar var, biz de onların arkasındayız, diyerek iyice haddini aşıyor.
 
Demek ki, Almanya'ya bizim Anayasa değişikliği seçimimize bu kadar müdahil olması boşuna değilmiş... Utanmadan, arlanmadan hala Hayırcı'ları kendi "vatandaşı" sayacak kadar ileri gidebiliyorlar.
 
Bu tavırlar gösteriyor ki, Türkiye bugüne kadar müstemleke ülke gibi yönetilmiş... Bu Almanlar, Amerikalılar her istediğini yaptırmış, istediği siyasileri iktidar yapmış, istemediklerini indirmiş... Bugün bunu yapamayınca kudum kudum kuduruyorlar.
 
Alman seçimlerine bir aydan daha az bir zaman kalmışken, oy almak için her herzeyi yiyebilecek "siyasi"lerin nice örtülü kalmış gerçekleri birbir yumurtlamasını bekleyebiliriz...
 
PKK, FETÖ, DHKP-C gibi Türkiye düşmanı terör gruplarını ve bir gruba bağlı olmayan bağımsız "vatan hainlerini" bağrına basan Almanya, yakında DAİŞ'e de sahip çıkabilir... Yeter ki Türkiye aleyhine işler yapsın.
 
İşte "dik durmanın" en önemli getirisi bu oluyor: Siz dik durdukça karşıdaki "yamuklar" bir bir ortaya çıkıyor...
 
Almanya'nın yamuklukları da bu vesileyle ortaya çıkmış oldu... Kim dost, kim düşman anlama fırsatı buluyoruz!.. En azından emperyalilzme angaje olmamış Türkiye çoğunluğu bunu anlıyor:
 
Hala anlamamış olanlara da şu Türk atasözünü biraz Almanlaştırarak söyleyelim: "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana Merkel bile az!"
 
 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..