Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '17

 
Kategori
Güncel
 

Terör Bazı Siyasi Hesaplar Nedeniyle mi Bitirilemiyor?

İnsanların kanı üzerinden siyasi hesap olmaz diye düşünüyorum ama terör bu kadar uzayınca… Vatandaş gözüyle bu çağda Türkiye gibi güçlü bir ülkenin bir terörist örgütle mücadelesinin sonlandırılamamasını anlayamıyoruz.

Yani 30 yıldır askerlerimiz dağlarda ölüyor. Yeri belli, sayısı belli, her şeyini biliyoruz; git yok et… Orada bir asker şehit oldu, burada iki terörist etkisiz hale getirildi… Görünen o ki bu böyle daha uzun yıllar devam eder…

Bitirilme gücü varken bitirilmiyorsa vatandaş nedenini sorar… Devletimizin gücü mü abartılıyor, yoksa başka iç siyasi hesaplar mı var?

Tamam, güvenlik güçlerimiz teröre karşı başarılı bir mücadele veriyor ama artık lütfen bu iş bitsin!

Güvenli Türkiye değil, terörden kurtulmuş Türkiye istiyoruz! Yani artık bu iş bitmeli! Ülkemizin başının beladan kurtulmamasını isteyen iç ve dış düşmanlarımızı biliyoruz da başka şeyler de mi var?

Bu millet geçmişte kimlerle savaştı… Hangi savaşımız 30 yıl sürdü? Üstelik devletlere karşı değil bir terör örgütüne karşı!

Süre uzadıkça ümitsizlik artacak, “terörle başa çıkamadığımız” duygusu gelişecek. Yani tamam, PKK sadece görünen halden ibaret değil, belli kesimlerden destek alıyor; yani sadece PKK’ya karşı savaşmıyoruz ama nolursa olsun hiç değilse görünen PKK etkisiz hale getirilmeli.

Anlamıyoruz, sınırlarımızın hemen ötesinde kampları var; ayrıca Kandil’e, gerekirse sınır ötesi kara harekâtı…

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..