Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '12

 
Kategori
Uzay
 

Merkür'den Güneş'e Mektup

Merkür'den Güneş'e Mektup
 

Sevgili Solar,

Naçizane araştırmalarım sonucunda ulaştığım fırtınalar, lekeler, manyetik güç artışları vs. gibi bilgiler ışığında fark ettim ki son yıllarda oldukça şiddetli duygu değişimleri yaşıyorsun. Bildiğin üzere biz gezegenler senin manyetik alanının etkisindeyiz ve sendeki bu değişimler bizleri ve içimizde barındırdığımız yaşam formlarını kötü etkiliyor. Devri, gittikçe artan Schumann rezonansı, gücü zayıflayan manyetik kalkan ve bunların sonucunda oluşan doğal felaketler bizleri korkutuyor. Sonunda manyetik kutupların yer değiştireceği söylentileri dolaşmaya başladı ortalıkta. Büyük bir kaosun eşiğindeyiz.      

Her ne kadar bu değişimlerin manevi bir yükselişle sonuçlanacağına inananlar varsa da büyük bir çoğunluk acı çekmekten korkuyor.

Bütün bunları anlatmaktaki amacım tahmin ettiğinin aksine, senden bu duygu değişimlerinden vazgeçmeni rica etmek değil, bizlere net bir açıklamada bulunman. Mesela ben, eğer manyetik taklanın gerçekleşeceği yönünde doğrulanmış bir bilgiye sahip olsaydım, son günlerimde aptalca işlerle uğraşmak yerine manevi işlerimle ilgilenmeyi, mümkün olan en yüksek seviyede eğlenmeyi ve en son anımda da ölümü kabullenerek doya doya sana sarılmayı yeğlerdim.         

Bu güne kadar ışığın ve sıcaklığınla bizlere hayat verdiğin gibi bilgeliğinle de bizleri son kez aydınlatmanı rica ediyorum.  

Galaksi dolusu sevgilerimle,

Zamanın başlangıcından beri etrafında dönmekten bir gün bile vazgeçmemiş olan,

Merkür’ün…

 
Toplam blog
: 16
: 111
Kayıt tarihi
: 06.12.11
 
 

Freelance Reji Asistanı Her felsefe, yazarının kişisel itirafı ve bir şekilde de, kasıtsız ve..