- Kategori
- Futbol
Mersin'in Fındıkpınarı Belde Belediyesi'nde Futbol Turnuvası heyecanı yaşanıyor.

Mersinîn Mezitli İlçesi Fındıkpınarı Belediyesince bu yıl 13'üncüsü düzenlen 30 Ağustos Zafer Kupası Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası başladı.
20 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’da, Fındıkpınarı Stadında yapılan turnuva açılışını Mezitli İlçe Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say birlikte yaptılar.
Açılış konuşması saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından turnuvayla ilgili kısa bir konuşma yapan Fındıkpınarı Beldiye Başkanı Fatih Say; Turnuvaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti ve turnuvanın dostluk kardeşlik içinde geçmesini diledi.
Konuşmaların ardından, başlama vuruşu için sahaya inen Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say hatıra fotoğrafı çekildikten sonra hakemin başlama düdüğüyle 13'üncüsü düzenlen 30 Ağustos Zafer Kupası Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvasını başlattılar. Eski Mezitli ile Zeybekler arasındaki turnuva başlangıç karşılaşmasının galibi 4-2 skorla Zeybekler köyü oldu.
15 takımın katılacağı maçlar Cumartesi ve Pazar günleri 4'er karşılaşmayla Fındıkpınarı futbol sahası'nda oynanacak. Profesyonel hakemlerin görev alacağı müsabakalar 40'ar dakikadan 2 devreli sistemle oynanacak.