Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '12

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Mersin'in Mezitli İlçe Kaymakamı Kıcıroğlu'dan, MESKİ Genel Müdürü Ülgen'e ziyaret

Mersin'in Mezitli İlçe Kaymakamı Kıcıroğlu'dan, MESKİ Genel Müdürü Ülgen'e ziyaret
 

Mersin'in Mezitli İlçe Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, (MESKİ) Genel Müdürü M.Kamil Ülgen'i makamında ziyaret etti. Genel Müdürlük makamında yapılan görüşmede Yönetim Kurulu üyesi Sibel Yalçın ve Genel Müdür Yardımcısı Nizamettin Yıldırım hazır bulundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan Genel Müdür Ülgen, Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilindeki sorumluluk alanında  4 ilçe ve 39 köye hizmet götürmeye çalıştıklarını, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarına 2012 yılında hazırladıkları program dahilinde devam ettiklerini vurguladı.
 
MESKİ'nin Mezitli bölgesindeki yatırımları hakkında Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu’na bilgi veren Genel Müdür M.Kamil Ülgen, MESKİ mühendisleri tarafından projelendirilen Batı Arıtma Tesisi'nin Kandak deresi hizasında, 70 bin metrekarelik bir alanda 30 bin metreküplük tesisin yapım çalışmalarına bu yıl içerisinde başlanacağını, çok büyük bir sıkıntı olmazsa Mezitli Arıtma Tesisi'nin 2014 yılı sonunda da hizmete gireceğini kaydetti.
 
Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin, Mezitli ilçesi için çok önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Ülgen, “Deniz suyu ölçüm değerlerinden çok güzel sonuçlar alıyoruz. Mersin'in en büyük projelerinden biri olan Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi'nin hizmete girmesiyle birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Macit Özcan'ın, Mersinlilere verdiği sözü yerine getirerek, vatandaşlarımızın Mersin sahillerinde denize girilebilmelerini sağladık. Ayrıca Mezitli terfi pompamızın yanına güzel bir halk plajı yapacağız.” dedi.
 
Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü M.Kamil Ülgen'den,  MESKİ'nin Mezitli’deki yürüttüğü yatırımları hakkında bilgi aldıktan sonra ziyarette ilişkin, “MESKİ’nin çalışmalarını memnuniyetle izliyor ve takip ediyorum. MESKİ'nin Mersin’in en önemli kurumlarından biri olduğunu düşünüyorum. Mezitli ilçemiz için, kuvvetli bir işbirliği anlayışı içinde hizmet etmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
Kıcıroğlu,'' Genel Müdür Ülgen ile MESKİ'nin Mezitli İlçesindeki yatırımlarını görüştük. Batı Arıtma Tesisi proje çalışmalarına bu yıl başlanılacağı bilgisini aldım. Mezitli ilçemiz için sevindirici bir haber. Kuyuluk, Davultepe ve Tece 'de kanalizasyon çalışmalarına başlanılacağı müjdesini Genel Müdürümüzden almış bulunuyorum. MESKİ'nin Mezitli İlçesi için yapmış olduğu alt yapı çalışmalarından dolayı başta Genel Müdürümüz M.Kamil Ülgen ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. MESKİ'nin bayan çalışanlarının da ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.'' dedi.
 
Bir saate yakın süren görüşmede Mezitli'de  MESKİ'nin alt yapı çalışmaları hakkında görüş alışverişi yapılırken Kaymakam Kıcıroğlu, Mezitli bezi ile süslenmiş Tece sepeti'ni ziyaretin anısına Genel Müdür Ülgen'e takdim etti.
 
  

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..