Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Mevzuu vatan ise gerisi teferruattır...

Geçtiğimiz gün gazetem "YENİGÜN"ün manşetiydi. Mevzu vatan ise gerisi teferruattır. Mustafa Kemal'in bu sözleri kulaklarımda çınlıyor günlerdir.İçim yanıyor, içimiz yanıyor. Türkiye ağlıyor. Yıllardır teröre feda ettiklerimiz ve yaşanılan acılar bir son bulsun isteniyor.

Kaybettiğimiz erler, ardlarında kalan analar, ağlayan bacılar, kardeşler, esir tutulan 8 kınalı kuzu, benide askere alın diye yalvaran 80'lik dedeler, pırıl pırıl genç kızlar, bütün olmuş bir halk...

Yıllardır hep şehit verdik, yıllardır hep ağladık, ama artık bıçak kemiğe dayandı. Artık uyanma zamanı. Biz hep askerimize güvendik, biz askerimiz nöbet tutuyor diye rahat uyuduk. Biz hep bizim için bir şeyler yapan ve bizi koruyan var diye sesimizi çıkarmadık. Biz en basitinden seçimlerde bile ortaya çıkan sonuçtan sonra nasıl olsa ordu bu işe el koyar diye arkamıza yaslanıp çekirdek çıtlattık. Ve kayıplar her geçen gün biraz daha fazlalaştı.

Ve son 15 günde 30 evladımız yaşamına veda etti. Ölüm korkusuyla daha gencecik yaşta tanışmak ve ölümü tatmak...

Bu ne demek bilir misiniz? Bu duygu nasıl yansır yüze , peki bunu bilir misiniz? Milliyet gazetesi ana sayfa da sınırdaki, Dağlıca Mevkii'ndeki Mehmetçiklerin fotograflarına lütfen bir bakın . Ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlayacaksınız. Bir kedi bile vermeyiz” dedi.

“PKK terör örgütü değildir. Türkiye Irak’a girerse karşı koyarız” dedi.
Bu sözler Yüce Türk Devleti'nin geçmişte kırmızı pasaport verdiği ve bağrına bastığı Talabani ve Barzani'ye ait Amerikan ve AB ülkelerinin maşa olarak Türkiye’ye karşı güdümlü bir katile dönüştürdüğü PKK örgütü ve liderlerine ait…
Balık hafızalı Türk milletimin sınırsız hoşgörüsüne sığınıp yıllarca Türk ekmeği yiyerek büyüyen teröristin hamilerine ait...

Bu adamlar diyor ki kardeş kardeşe birbirine düşsün bizde seyredelim. Bu adamlar diyor ki biz size yaşadığınız , şehit kanıyla suladığınız , uğruna Çanakkale de, İnönü'de, Afyon'da yüzbinlerce şehit verdiğiniz , göklerde dalgalandırdığınız ay-yıldızlı bayrağınızın altında yaşadığınız ülkede size rahat vermeyeceğiz.

Ama şunu bilmiyorlar ki şimdi birlik zamanı , şimdi tarih yazma zamanı...
Yıllardır iğrenç oyunlarıyla ezdiği ülkeler gibi bizi ezemeyecek kendini dünyanın tek sahibi ilan eden ABD . Türk halkının birlik beraberliği altında onlar ezilecek.
Zavallı gafiller...

Türkiye yıllardır uyuduğu kış uykusundan uyanıyor hatta uyandı haberiniz ola... Bize bir kez daha Türk olduğumuzu hatırlattınız ve cezasını çok ağır ödeyeceksiniz.
85 yıl önce tarih yazmıştık şimdi bu tarihi dünya tekrar okuyacak. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine da başsağlığı diliyorum....

Sezin Kanmetin Kuruscu

 
Toplam blog
: 21
: 1643
Kayıt tarihi
: 19.10.07
 
 

İzmir 1975 doğumluyum. Dokuz Eylül Üniversitesi buca eğitim fak. biyoloji öğretmenliği mezunuyum...