Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '16

 
Kategori
Siyaset
 

MHP, Bahçeli ve Azmi Karamahmutoğlu

MHP, Bahçeli ve Azmi Karamahmutoğlu
 

ÜLKÜCÜ KARARINI VERDİ. MHP ARKA BAHÇE OLMAYACAK...


Siyasetle ilgilene herkes "Ne oluyor" diyor ve olanlara da asla inanamıyor. Çünkü hiç olmayan birşey oluyor ve liderimizi alaşağı ediyoruz. Hem de kaset falan olmadan ve gayet demokratik yollarla.

Yalnız bunu almak kolay olmayacak. Delege bazında bu iş tamam.. Bu iş resmen bitmiş durumda. Ama yılların sonucu olarak koltuğu sahiplenme ve koltuğun getirmiş olduğu emir verme ve anında yerine getirilme rüyasından bazılarını uyandırmak da zor olacak.

Bahçeli ve ekibi 19 Haziran'da olan (aslında Mayıs idi)  kurultayın sonucunun böyle olduğunu biliyorlardı. İşte o yüzdendir ki 10 Temmuz da  Genel Başkan seçilecek kurultay da salon egemenliğini ele geçirme ve bu sayede de delege üzerinde baskı kurarak koltuğu tekrar işgal etmenin çaresini arayacaklardı. Siyasetle ilgilenen kişiler şunu bilirler. Eğer salona hükmediyorsan kazanmayı da % 50  garantilemişsin demektir. 

Burada da iş Mhp milletvekili Azmi Karamahmutoğlu'na  düşecekti..

Hayat ne kadar da garip.

Bahçel'nin Tuğrul Türkeş ile başkanlık için yarıştığı  ve o zaman Ülkü Ocakları Başkanı olan Azmi Karamahmutoğlu Tuğrul Türkeş'i desteklemiş delegenin Devlet Bahçeli'nin yanında yer aldığını ve başkanlığı kaybettiklerini de anlayınca Ülkü Ocakları gençlerine verdiği bir işaretle kongre salonu karışmış ve bizzat Azmi Karamahmutoğlu elinde sandalye ile delegelere saldırmış ve sandalyeler havada uçuşmuştu.

Bunun sonucunda kongre iptal olmuş daha sonra polis zoruyla yapılan kongrede de Bahçeli Genel Başkan seçilmişti.

Şimdi aynı Bahçeli bir zamanlar baş düşmanı olan Azmi Karamahmutoğlu'na  bel bağlamış durumda.... Bu arada Şefkat Çetin'i unutursak ayıp etmiş oluruz. O da ülkücü delegeleri bizzat arayarak Bahçeli'nin kazanmasını ve bu sayede de egemenliğinin devam etmesini istiyor. Eğer Meral Aşener veya  Sinan Oğan seçilirse Şefkat Çetin bir daha MHP Genel Merkezine ziyaretçi olarak bile giremez. Bunu o da biliyor ve bütün gayretiyle çalışıyor.

Ben bu satırları yazarken  (2 günde yazdım) bir ağabeyim bana Azmi Karamahmutoğlu'nun Ülkü Ocakları eski başkanı FUAT BAŞARAN'I  Genel Başkan adayı olarak lanse etmeye çalıştığını fakat isim tutmayınca Fuat Başaran ile kendilerine muhalif başkan adaylarından birinin yanına girmeye çalıştıklarını söyledi.

Yani Azmi Karamahmutoğlu'da Bahçeli'yi terk etmiş durumda. 

Oktay Vural'ı ise hiç yazmak istemiyorum. Çünkü kendisi Bahçeli'nin " Kurultay 2108 " yazısına " İSTİFA EDERİM " diyerek rest çekmiş ve istifa edeceğini de ortaya koymuştu.

Az önce okuduğum bir haber de bir delegenin 19 Hazıran'daki kurultaya itiraz ettiği haberi vardı. Anlaşılan Bahçeli ve ekibi TANIMADIKLARI HUKUK KARARLARINI !!!!!! altetmek için hukuktan yararlanacaklar.

Sonhaber de Asliye Hukuk Mahkemesinin 19 Haziran'daki kurultay karalarını durdurduğu yönünde. Mhp avukatı 19 Haziran'daki kurultay kararlarına dava açmayacaklarını söylemişti.

Anlaşılan " TAVŞANA KAÇ, TAZIYA TUT " hikayesi devam ediyor.

UĞUR BOZDOĞAN      24-06-2016 

 
Toplam blog
: 31
: 553
Kayıt tarihi
: 20.04.11
 
 

Adım UĞUR BOZDOĞAN. . İşimden arta kalan zamanlarda Türk Halk ve Sanat Müziği dinlemeye ve bildiğ..