Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Adım UĞUR BOZDOĞAN. . İşimden arta kalan zamanlarda Türk Halk ve Sanat Müziği dinlemeye ve bildiğim kadarı ile sözlerine eşlik etmeye gayret ederim. Türkiye ve dünyada olan gelişmeleri takip etmeye ve kendimce yorumlamaya çalışırım. Sağlıklı bir insanın yapması gereken spor aktivitelerini haftada 5 gün yürüyerek yerine get..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ecdadım en büyük Türk

ELİNİZDEN ÖPTÜM BU GÜZEL DUYGULAR İÇİN

23 Aralık 2013 14:07
Hakan Şükür'ü kim istifa ettirdi?

Mesut Bey; belki bu duruma biraz ağır bir laf ama "İT İTİ ISIRMAZ "diye bir atasözümüz vardır. Ama ben ortada bir KUDUZ ihtimali de görüyorum.Kim geri adım atarsa kaybeden o olacaktır. Bunu BAKAN OĞULLARINA OPERASYON sonucu söylüyorum.. Artık TÜRK MİLLETİ olayın DİN-İMAN-HALKA HİZMET OLMADIĞINI amacın sadece ÇIKAR OLDUĞUNU görüyor. Benim için din özeldir, kutsaldır ama bugünkü durumda başkaları dini para olarak gördükleri için herkes eteğindeki taşları dökmektedirler. Allah devamını getirsin

18 Aralık 2013 15:36
Erdoğan ve Gül aday olsa kime oy verirsiniz anketi sonuçları !

ÖLÜMÜ GÖSTERİP SITMAYA RAZI EDİYORLAR.. KARAKOLDA İYİ POLİS KÖTÜ POLİS UYARLAMASININ BİR BENZERİ. TAYYİP KÖTÜ POLİSİ OYNUYOR BUNDA DA SON DERECE BAŞARILI. ABD-ullah ise İYİ POLİS ROLÜNDE. AMA MAYALARI AYNI.

08 Ekim 2013 15:05
 
Toplam blog
: 31
: 553
Kayıt tarihi
: 20.04.11