Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '16

 
Kategori
Güncel
 

Millete nasıl kıydınız, Allah’a inanmıyor muydunuz?

Millete nasıl kıydınız, Allah’a inanmıyor muydunuz?
 

Polis Özel Harekat Dairesi


15 Temmuz 2016 akşamı girişmiş olduğunuz darbeyi gerçekleştiremediniz. Ateş altına aldığınız, üzerlerinden geçtiğiniz Türk Milleti’nin inanç ve azmini hesaba katmadınız galiba? Siz Allah’ı da hiç hesaba katmadınız öyle değil mi?

Siz hain cuntacılar nasıl kıydınız milletin evlatlarına? Milletin malıyla millete vurdunuz.. Hiç Allah’tan korkmadınız mı?

Lise yıllarımda Havacı Binbaşı Milli Güvenlik dersi hocası komutanımızın söylediklerini hiç unutmam. Komutanımız, “Havacı pilotların yüzde doksandokuzu Allah’a inanır. Güçlerini Yüce Allah’tan alırlar. Bizim pilotlar bundan dolayı başarılıdırlar”, demişti.

Siz ey hain pilotlar demek ki, Allah’a inanmıyordunuz. Allah’tan korkmuyordunuz. Allah’a inanıp O’ndan korksaydınız milletin üstüne bomba atmazdınız,onları kurşunlamazdınız ve tanklarla çiğnemezdiniz.. Yazıklar olsun size bunu  maalesef yaptınız.. Bizi can evimizden vurdunuz...

Oysa inançlı insan karıncayı bile ezmez. Atalarımız ordunun geçeceği yerlerde, ekine ve hayvanlara zarar verilmemesini  emrederlerdi. Yollarda askerin ihtiyacına göre üzüm alınan bağlara altın asılırdı. Bu şekilde  kul hakkı gözetilirdi.

Siz nasıl bir terbiye aldınız? Sizler asla Türk Askeri olamazsınız. Meğer asker elbisesi giymiş vatan hainleriymişsiniz.

Sizler amacınıza ulaşmak için her şeyi helal gören, takiyeci ve kesinlikle iki yüzlüsünüz.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) şöyle buyurmaktadır:

“Kıyamet gününde, Allah nazarında en kötü olanlardan bir kısmını da iki yüzlülerin teşkil ettiğini göreceksiniz. Bunlar bazılarına bir yüzle, diğer bazılarına da başka bir yüzle giden insanlardır.”

(Buhari, Edeb 52) 

Nasıl kıydınız Türk Milleti’nin evlatlarına?

Göz nurumuz asker ve polisimize mermiler yağdırırken, bombalar döktürürken hiç mi vicdanınız sızlamadı?

Sızlamaz tabi bu güne kadar her şey beleş... Bindiğiniz tank, helikopter, uçak ve diğer araçlar milletin malı, her şey  beleş. Sizler yediklerinizin ve içtiklerinizin dahi hesabını veremezsiniz. Ya yaptıklarınızın hesabını nasıl vereceksiniz? Vay! halinize...

Teröristlerin korkulu rüyası can parelerimiz özel harekatçılara nasıl kıydınız? Yoksa özel harekatçıları kıskanıyor muydunuz? Sizler zaten Türk Askeri olamazsınız, ruhunuzu ve aklınızı dışarıya teslim etmiş zavallılarsınız.

Nasıl olurda Millet Meclisi’ni bombalayarak, Milleti kalbinden vurursunuz?

Milletin malıyla milletin kurumlarını yok etmeye çalıştınız.. Milletin TRT’sini ele geçirmek öyle kolay mı? Siz halkın gücünü hesaba katmadınız değil mi? Hani silahlarınız işe yaramadı mı? Ey gafiller kimin silahını kime doğrulttuğunuzu düşündünüz mü?

Kendi komutanlarınıza kelepçe vururken ve yere yatırırken hiç utanmadınız mı? Kalp rahatsızı komutanınıza oturmasına müsaade etmediğinize hiç mi üzülmediniz? Öğlen aynı masada yemek yediğiniz arkadaşınıza kurşun sıkarken korkmadınız mı?

Bunları yaparken Türk Ordusu’nun bir üyesi olmaktan utanmadınız mı?

Gerçi sizler Türk Askeri’nin postalının tozu olamazsınız.... Olsanız olsanız FETÖ’nün askerleri ve dış güçlerin pisliğine  bulaşmış maşalar olabilirsiniz...

Yaşlı anneme; “Darbe girişimi oldu.  Bir çok vatandaşımız öldürülerek şehit  düştü. Yaralı sayısı çok fazla. Dedim. ” Annemde, “Kimler öldürdü?” deyince,bende “Askerler halkın üzerine  mermi yağdırdı.” dedim. Annem de “Biz askerlere dua ediyoruz onlar bize mermi atıyor. Bu nasıl olur?”Dedi. Başbakanımızın 12 yaşındaki torunu da :”Dede bunlar  bizim askerimiz değil mi halkı niye öldürüyorlar?” diye soru soruyor.  Ey cuntacılar bu sözleri duyduğunuz da keşke insan değil ,toprak olarak yaratılmış olsaydık diyeceksiniz...

Sizi darbe yapmanız için mi yetiştirdik?  Aklınızı ve ruhunuzu yok etmişsiniz. Yaptığınız bu çılgınlık ve kalleşlik akıl işi değil. Yaptığınız kalkışma ile sonunuzun gelebileceğini düşünemediniz mi? Yoksa siz Allah adına seçilmişler misiniz? Allah aşkına kimin için bu kadar tehlikeli bir işe soyundunuz?

Sizin beyinleriniz yıkanmış, paklanmış  ama cilalanmamış galiba...

Yazıklar olsun size, yediğiniz kaba tükürdünüz! Milletin malı ile millete vurdunuz!

Sizi asla bu millet affetmeyecektir. Sizi Allah’ta affetmeyecektir...

Şehit ettiğiniz onlarca vatandaşımızın kanlarında boğuldunuz.

Darbe yaparken milletin darbesine uğradınız.

Sizler milletin inancını ve gücünü hesap etmediniz.

Allah’ında bir hesabının olduğunu unuttunuz...

Allah’ın bu millete vermiş olduğu bağımsızlık ve hürriyet aşkını görmemezlikten geldiniz... Türk Milleti’ni küçümsediniz...

Sizi kullananlar hiçbir şey yok gibi davranıyorlar.

Elbette Yüce Allah darbe girişimini yapanlardan,sebep olanlardan, azmettiricilerden, iç ve dış destekçilerinden hesap soracaktır.

Tabiiki, önce hesabınızı Türk adaleti soracak.

Sonra da Allah’ın adaleti devreye girecek...

Utanın Türk Milletinden... Utanın...

NOT: Bu yazı darbeci vatan hainleri cuntacılaradır. Şanlı Türk Ordusu’nun hiçbir neferi ile ilgisi yoktur. Allah Ordumuzu her zaman muzaffer eylesin!

 
Toplam blog
: 40
: 195
Kayıt tarihi
: 21.09.15
 
 

Üniversite mezunu olup,öğretmenlik yapmaktayım. Kitap okumayı ve yazı yazmayı seviyorum. Vatanımı..