Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '07

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog'da son günlerde değişim var: Arşivimden önerilerim

Milliyet Blog'da son günlerde değişim var: Arşivimden önerilerim
 

Arşivimden öneriler olumlu bir gelişme olarak Milliyet Blog'da yerini aldı.


Milliyet Blog’da son günlerde değişiklikler var. Bu değişikliklerin kimisi olumlu, kimisi olumsuz oldu. Olumlu değişimlerden biri “Arşivimden Önerilerim” oldu.

26 Eylül 2007’de “Önerilerim” için önerilerim başlıklı bir blog yayımlamıştım (http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=66053). Bu yazıda kendi bloglarımızdan da seçim yapalım, demiştim:

“‘Önerilerim’ başlığı altına üçüncü bir bölüm daha eklense ve Bu bölümde kendi yazılarımızdan önerilerimizi sıralasak ne güzel olurdu. Böylece daha özel saydığımız yazılarımızı, yazarları olarak kendimiz belirleyip sunabiliriz.”

Geçtiğimiz günlerde bu önerimin uygulanmaya konulduğunu görmek sevindirdi. Kendi bloglarımızdan yaptığımız seçimleri dilediğimiz sırada sunabiliyoruz.

Arşivimden öneriler için bir uygulama sorunu var. Yazılım sırasında gözden kaçmış bir hata olduğunu düşünüyorum. Seçtiğimiz bloglar için bir de sıra numarası isteniyor. Ancak o sıra numarası doğru yerinde görünse de bizim girdiğimiz gibi olmuyor. Düzgün sırayla girmeme karşın sıra numaraları 3, 10, 10, 10 şeklinde görünüyor.

Bu sıralama hem “Arşivimden Öneriler” , hem “Önerdiğim Yazarlar”, hem de “Önerdiğim Bloglar” için aynı şekilde olmalıdır.

Önerimizle birlikte bir sıra numarası girdiğimizde neler olmalı: Örneğim “2” girdiğimizde, “eski 2”, 3 olmalı, “eski 3” 4 olmalı... Örneğin 1. sıradaki seçimi kaldırdığımızda “eski 2” 1, “eski 3” 2 olmalıdır. Biz nasıl değişiklik yaparsak yapalım düzgün bir sıralama olmalıdır.

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..