- Kategori
- Blog
Milliyet blog

Günlük gözlemlerimi yazmaya 6 kasım2006'da başladım. Haber kategorisinde ağırlıklı olarak yazdığım bloglar ile yavaş yavaş yukarılara doğru ilerleyerek, yol aldım. Bu gün biraz vakit bulup diğer blogcu arkadaşların yazılarında rastgele gezindim. Herhalde bu alemin en safı ben olduğum için okudukça yeni şeylerde öğrenmedim değil. Kendi yazılarını tıklayanlar ve neredeyse kendini ifade etmek yerine MB'u yarış ortamına dönüştürenlere kadar bir çok farklı durumu tespit eden blog yazarlarını okudum.
İlk blog'u "Ecevit'e Borcumuz" başlıklı yazmışım. Okunma sayısına baktığımda şu an 343 görünüyor. Bir zamanlar "Neden az okunuyorum" diye bir yazı yazmış olmam, birazda okunma sayılarının daha çok olması beklentisinden kaynaklanıyor. Yine kısa sürede yayına çıkıp iyi oranlar yakalayan yazar arkadaşları görünce işin püf noktaları olduğunu düşünmeden edemiyorum.
Haber kategorisinde bilinçli olmasada, yukarıları zorlayan biri olarak, yine okunma oranlarına taktım diyebilirim, bu günlerde. Bloglarımı arasıra gözden geçirdiğimde göze hoş gelen fotoğraf veya başlık kullanılanların iyi oranlar yakaladığını görüyorum.
Bazı bloglarım biraz aceleyle yazılmış. Bazılarında yazım ve imla hataları. Arasıra güncellemeyi denesemde hala yazım hataları görüyorum. İşin güzelliği doğallığında ve amatörlüğünde yatıyor diye düşünüyorum. Milliyet blog'da olmaktan mutluyum. Farklı duyarlılıkları olan bu dünyada olmaya devam edeceğim. Yeni gelenlere hoşgeldiniz diyerek yazımı noktalıyorum. Yeni bloglarda görüşmek ve paylaşmak üzere..