Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Miniklerden hastane ziyareti

Miniklerden hastane ziyareti
 

Miniklerden Hastane Ziyareti


Dursunbey Üçeylül İlkokulu Anasınıfı öğrencileri Devlet Hastanesini ziyaret etti, Doktor amcaları ve Hemşire ablalarını soru yağmuruna tuttular. Sağlık çalışanları da miniklerle özel ilgilenerek onları bilgilendirdiler.

Dursunbey Devlet Hastanesine ziyaret gerçekleştiren Üçeylül İlkokulu Anasınıfı öğrencileri başlarında Okul Müdürü İbrahim KARPUZLUK ve öğretmenleri ile birlikte Doktor ve hemşireleri soru yağmuruna tuttu.

İlk olarak Çocuk doktoru İsmail Hakkı AYDIN'ı ziyaret eden minikler, doktor AYDIN'ın sıcak hoşgeldini ile karşılandılar. Doktor AYDIN minik ziyaretçileri tarafından kendisine sunulan çiçeği alırken onlara teşekkür etti ve kendilerine şeker ikramında bulundu.

Çocuklar ile bir süre sohbet eden ve onların doktorlardan korkmaması gerektiğini belirten AYDIN, minikleri muayene etti ve onlara bilgi verdi. Doktorların ve sağlık çalışanlarının insanların sağlıklı ve mutlu yaşaması için burada olduklarını belirten AYDIN, minikleri kış aylarının gelmesinden dolayı dikkat etmeleri gereken konularda uyardı.

Bundan sonra doktorlardan korkmamayı öğrenen minikler gördükleri ilgi alaka karşısında doktora gitmek için can atacaklar.

Daha sonra Diş Polikliniğini ziyaret eden minikler, diş doktoru Bahriye HAFIZOĞLU ve diğer sağlık çalışanlarının güler yüzü ve ilgisi sayesinde dişçi koltuğuna oturmak için adeta yarıştılar. Burada isteyen miniklere diş muayenesi yapıldı ve dişlerini sürekli fırçalamaları gerektiği konusunda uyarıldılar.

Diş Polikliniğinin ardından Hastane acil bölümünü ziyaret eden minikler burada Doktor Ferdi BAŞYİĞİT tarafından karşılandılar, kendileri ile özel ilgilenen Doktor BAŞYİĞİT, miniklere Hastane acil bölümünde neler yapıldığını anlattı ve onların sorularını aldı.

Ziyaretin ardından hastane ve sağlık çalışanları hakkında bilgilendirilen minikler Doktor amcaları, ablaları ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek hastaneden ayrıldılar.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..