Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Selimağa Köyü civarında kaza: 2 yaralı

Selimağa Köyü civarında kaza: 2 yaralı
 

Selimağa Köyü Civarında Kaza: 2 Yaralı


Balıkesir'in Dursunbey İlçesi Selimağa köyü civarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaymakamlık yol yapım çalışması nedeniyle sürücüleri uyardı.

Dursunbey Selimağa köyü civarında bugün saat: 16.00'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Dursunbey-Balıkesir arası duble yol çalışmaları nedeniyle bozulan ve çamur olan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek kayan ve şarampole yuvarlanan 06 plakalı minibüste bulunan 3 kişiden ikisi hafif şekilde yaralandı.

Maddi hasarın meydana geldiği araçta bulunan Abdulkadir GÜLTEPE ve Hasan ÇELSAN isimli vatandaşlar yaralanırken, araçta bulunan diğer şahıs kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Kazayı haber alan 112 acil servis ekipleri hemen olay yerine intikal ettiler, araçtan çıkan yaralılar Dursunbey Devlet Hastanesine getirildi. Burada ayakta tedavileri yapılan yaralıların herhangi bir hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Yolun çamur olması ve yol yapım çalışmalarının dikkate alınması için kazanın ardından Dursunbey Kaymakamlığı tarafından sürücüler anons ile Selimağa köyü civarında dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..