Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '12

 
Kategori
Dünya
 

Mısır Filistin'e ihanet ediyor işte kanıtı

Mısır'da İhvan Hareketi Nasıl İhanet Hareketine Döndü Bir Bakın

Zavallı Gazze halkı göstermelik savunma ve arka çıkmların ardından en ağır ambaryoyu yaşıyor. Niye mi? Mısır'ın sözde İhvancıları vardı ya, hani şu Arap Bahar'ının Mısır Ayakları olupta ne ayak olduğunu İslam ümmetinin anlamadığı adamlar. Adına İhvan denilen şanlı bir direniş tarihi varken Mübarek'ten Kurtulmak için hareketi Batı Emperyalizmine satan İhvan'dan bahsediyorum.

Mursi var ya hani. Şu İrandaki İslam Ülkeleri toplantısında esip gürleyen, Suriye'den dolayı İran'a azar çakan Mursi Cumhurbaşkanı Mursi. Zavallı Gazzelilerin dışarıya tek umut kapısı olan tünelleri yıktı. Mübarek'in bilebaşaramadıını yaptı Mursi.

Mursi bravo sana, sen ve seningibi baharcıların Batı'nın iş birlikçisi  olduğunuzu biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum senden. Seni en şiddetli şekilde kınıyorum.

İşte Kınama nedenlerin.

1- Filistin halkının tek umudu, ilaç gıda geçişini yıktırdın.

2-Mısır halkına sözde özgürlük getirdin ama Mısır halkını Mısır Ordusunun zulmünden BATI'nın yardımıyla kurtarırken BATI'nın kulu yaptın.

3-Sözde Suriye'yi destekliyorsun ama Suudi Arabistan'dakiisyancılara ce özgülük arayanlara ise terörist deme gafleti içindesin.

4-İran'ın nükleer programına karşı çıkıyorsun ve Suudilerle bu konuda ittifak yapıyorsun ama yanı başındakiİsraille işbirliğini görünür şekilde arttırdın.

Biraz seleflerin gibi adilol, biraz onlar gibi Anti Emperyalist ol. Ama sizler Türkiye'de Anti Emperyalist Milli Görüş gömleğini çıkaranlar gibi davranmaktasınız.

Ilımlı, Kapitalist, Batı İşbirlikçisi Fitneci sözde özgürlükçü özde Batı'ya kul köle, ekonomşk olarak Mısır'ı Libya'yı ve Suriye'yi Master ve Visa Card'a mahkum eden adamlarsınız siz.

Gazze tünellerini yıkmanızdan belli....

Kaynak: .zaman.com.tr/haber.do?haberno=1347288&title=misirgazze-arasindaki-tunellerin-yikilmasina-protesto

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..