Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '07

 
Kategori
Mizah
 

Mok kokuyor hallah hallah!..

Mok kokuyor hallah hallah!..
 

Alarm çaldı uyandın, saate baktın, saat mok kokuyor! Banyoya girdin, suya sarıldın, su mok kokuyor! Havluyu sardın vücuduna, kurulandın, havlu mok kokuyordu!
Hallah hallah!...
Çıplaklığını örtmek için giyindin; don, fanila, pantolon, gömlek, ne giysen, giyinsen mok kokuyor! Mutfağa girdin, mok kokuyor; salona geçtin, mok kokuyor; derhal dışarıya çık, çıktın, sokak mok kokuyor!
Yürüdün trene, bindin, gidiyorsun, olamaz yine mok kokuyor! Kitabını açtın okuyorsun, kitap mok kokuyor! Sağında solunda, önünde ardında insanlar vardı çok çok, hepsine baktın tek tek; hepsi mok kokuyordu!
Hallah hallahhh!...
Mok kokusuyla indin trenden, mok kokusuyla bindin vapura, vapur da mok kokuyordu, deniz de, martılar da, ne var ne yok denizin altında, üstünde, her şey mok kokuyordu!...
Gazeteni almıştın mok kokan bayiiden, şimdi mok kokan otobüste okuyorsun mok kokan gazeteni. Az sonra mok kokan iş yerine girdin, seni mok kokan arkadaşların karşıladı, birazdan da mok kokan patronların geldi.
Hallah halllaaahhhh!...
Mok kokan evrakların girişini çıkışını yaptın mok kokan bilgisayarda ve mok kokan müşteriler geldi, mok kokan paralarla ödeme yapıp gittiler mok mok ve mok mok takımlar aldılar mok koka koka, müşteriler.
Ne moktan bir şehirdi burası, ne moktan insanlardık biz, ne moktan bir hayattı yaşanan; hallllaaa hallah!...


Mok kokularıyla döndün akşama eve, Aşk açtı kapıyı, açar açmaz ne bu hal? diye sordu. Mok, dedin, mok kokuyor farkında değil misin her yer, her şey! Gayet rahat, farkındayım, dedi, haberin yok galiba, bir kaç gün daha sürecekmiş bu mokun şehirdeki iktidarı, şey olmuş ya, ondan.


Ne olmuşsa
olmuştu
oldu
mok şehri
teslim aldı
ve bayrağını dikti
kaç tepe varsa
hepsine birden
mis gibi
misler gibi.

Mok kokuyor!..

Ev sokak
yol deniz insan
sen ben biz
hepimiz
mok kokuyoruz!...

Boşuna
hallah hallahlanma
durum bu
netice bu
mok kokla
mok yaşa!


 
Toplam blog
: 650
: 412
Kayıt tarihi
: 07.06.07
 
 

İzmir.  Aşk ve Şiir. Müzik. Kitap. Varlık ve Sözcükler ve .... ..