Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Aslen Hataylıyım ama Eskişehir'de yaşıyorum. Daha doğrusu okul nedeniyle Eskişehir'deyim. Eskişehir'i seviyorum, niyetim orada yıllarca yaşamak. İktisat öğrencisiyim, arada çalışıyorum. Öyle çok çok güzel yazılarım olduğu söylenemez.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
(MB) Arkadaş trenimdeki duraklarım ve yolcularım

merhaba, listede ismimi görünce sevindim ama vefasızlık yaptığım içinde kızdım kendime. uzun zaman olmustu sizlerle görüşmeyeli,buraya bakmayalı. lütfen beni bağışlayın. ve teşekkürler beni unutmadığınız için.

08 Ekim 2011 19:51
Multimedya Üniversite Tercih Rehberi

zirve üniversitesi'nin son tanıtım filmi aşağıdaki linkteki gibidir. sizin paylaştığınız eski film ve oradaki bilgilerde değişiklik oldu. www.youtube.com/watch?v=ibmE_nUsLmg&feature=related teşekkürler.

29 Temmuz 2011 09:50
Facebookmania

size tamamen katıldığımı söyleyemem. haklı olduğunuz noktalar elbet var. bende sizin gibi facebook a şöyle bir bakmaya girmiştim ama takıldım kaldım. bundan da çok memnunum. çünkü facebook'u sadece chat için kullananlardan değilim. hatta chat olayını facebook da anlamsız buluyorum. "okumak onlarında hakkı" diye bir grup kururak burada ki ilişkilerin sanalda kalmadığını gördüm. ben facebook u faydalı şeyler için kullananlardanım. hala üyeliğiniz devam ediyorsa gruba şöyle bir bakmanız yeterli. o zaman bana hak vereceksinizdir. hangi site olursa olsun faydalı işler de kullanıldığı taktirde sorun yok bence. hoşça bakın zatınıza

23 Aralık 2008 12:28
 
Toplam blog
: 65
: 1227
Kayıt tarihi
: 06.09.06