Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan 1966 tarihinde, İzmir'de doğmuşum. Selânik, Lângaza göçmeni bir ailenin, beş çocuğundan en küçüğüyüm. Derler ya hani: "İnsanların karakterini doğduğu, büyüdüğü coğrafya belirler." diye: sakinim, sıcak kanlıyım. İnsanları, hayvanları, doğayı; kısaca herkesi, herşeyi severim. Hele İzmir'ime, ölürüm. Uzakta olsam da,..

Devamı
 
 
Ankaralı dostlarla,' Milliyet Blog Yazarlar' buluşması ...

Plansız, programsızdı... Birdenbire oluverdi! Biraz erken dağıldık; ben, gecenin ikisi-üçüne kadar oturur, ayranın dibine vururduk diye düşünmüştüm, ama olmadı. Böylesi toplanmalarda dikkat edilsin bundan sonra ki maç falan olmasın. Hoş sabaha kadar sohbet etsek, yine de doymayacaktı nasılsa. Tadı damağımızda kaldı. Herkese teşekkürler... Tez zamanda yeniden inşallah.

03 Mayıs 2013 21:13
Erkeğin kalbinde ne var? (!)

Üst kattaki sarışın kimse artık; cenifır lopez halt etmiş yanında! Hayır, o değil de karısı kalbinde bu kadar yer kaplayan adama lafım olamaz benim. Ama siz yine de o bayan arkadaşınıza "muhasebedeki kız"dan yana bir hatırlatmada bulunun. Tedbir alması lazım gibi geldi bana. Ciddi bir tehlike arzediyor zira. Kalpte kapladığı alan, karısının kapladığı alanı geçmiş baksana! Tabi, resim kalbin diğer yanını göstermediği için o bölge hakkında yorum yapamıyorum. Tahminimi soracak olursanız eğer; tek bir şey yazılı olmalı. O da "GALATASARAY".

20 Aralık 2011 15:38
Nar'ın zararları!

"Narın tanesi yarım kilo olsa, kilosu da 100" 200 liralık halı temizleme bedeline karşılık olarak yazınızın başında dediğiniz gibi "iki üç tane" değil, dört tane nar sığdırmışsınız. İnanmazsanız problemi çözelim şimdi. 200 = 100 x(1/2X)=> X=4

29 Kasım 2011 13:54
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 19.08.07