Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '11

 
Kategori
Güncel
 

Muhteşem Stad ve Erdoğan..

Muhteşem Stad ve Erdoğan..
 

Hayata, yani yaşama pozitif bakabildiğimizde yaşamımızın kolaylaşabileceğini söylerim hep..Olumsuz yaşadığımız olaylara da aynı şekilde pozitif prespektiften bakabildiğimizde, iyimserliğimizi koruyarak negatifi pozitife dönüştürme eylemlerimizle kendimizi mutlu hissedebiliriz.. 

Bazı insanlar var, olumsuz gelişmelerden nemalanmayı bilirler. Onlar için negatifi pozitife çevirmek gibi eylemler söz konusu değildir.. 

Bir diğer insan grupları var ki, bunlar kendilerine yapılan haksızlıklara rağmen amaçlarına ulaşırlar.. 

Dün akşam Galatasaray Arena Stadı açılışında Başbakan protesto edildi ve açılış konuşması yapamadan stad'ı terk etmek zorunda kaldı.. 

Bugün Erdoğan yaşanan yakışıksız olaya değinerek üzüntüsünü ifade etti ve söz konusu stad'ın yapımında Galatasaray kulübü'nün maddi anlamda" kuruş" katkısı olmadığını ve de inşaatın tamamen TOKİ tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. 

Şimdi yaşanan olayın fotografına tarafsız objektifimizden bir bakalım.. 

Protestocu provokatorler Ak Parti'nin içinden de olabilir, olmaya bilir de..Karşıt siyasi görüş elemanları da olabilir, olmaya bilir de..Veya Galatasaray fanatikleri tarafından gerçekleştirilmiş de olabilir, olmaya bilir de.. 

Kazanan, (Olumsuz olay yaşansa da) Erdoğan oldu.. 

Neden mi? 

Muhteşem Galatasaray Arena Stadı yapımının kamuoyunda Galatasaray Kulubü ve bazı kişilerin maddi destekleriyle yapıldığı şeklinde söylentiler vardı.. Erdoğan bu söylentileri çürüterek söz konusu stad'ın tamamen TOKİ tarafından gerçekleştirildiğinin altını çizerek bir kere kendisine artı puan kazandırmış oldu. İkincisi; elbetteki bu açıklama Ak Parti'nin seçim sandığına olumlu yansımaları da olacaktır.. 

Artık siz bu protesto olayına provokasyon mu dersiniz? Senaryo mu dersini? Çirkin eylem mi dersiniz? bilemem ama benim bildiğim Erdoğan'nın kazandığı dır.. 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..