- Kategori
- Güncel
Ne S'andınız..! K'andınız..! Y'andınız...!

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Türküm
(Hooopp, bi dakka. Ne Türk’ü ya Türk’ü falan yok onu bi geç, Türk deme. Bu topraklarda bu söz tedavülden kalktı artık)
Doğruyum çalışkanım
(Ne yani sen çalışkansın biz tembel miyiz, ha bi sen çalışıyon… Bak sabahlara kadar kolumuz kireç bağlıyor indir kaldır yapmaktan)
İlkem;
(O ne ya, ne ilkesi, ilke milke yok güzelim, ona ben karar veririm, hem izin aldın mı ilke sahibi olabilmek için, bak gidip valiliğe izin alman lazım, ilke imiş, peh)küçüklerimi korumak büyüklerimi saymak
(Haaaaaaaaa... Bak bu iyi, büyüklerini hep sayacaksın, büyüklerimiz her şeyi bilir senin ilken bu olmalıdır.)
Yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.
(Bak hala öz diyor ya, millet diyor ya… öz möz yok!!! Biz mozaiğiz, bize öz falan gerekmez, ortaya karışık bişeyler koy işte, kurcalamaaaaa…)
Ülküm;
(Bak…! Tövbe ya)
Yükselmek ileri
(Ne ilerisi ya, ne ilerisi, ileri gidip de ne olacan, senin ipin o kadar ileri gitmeye müsait mi bakalım, otur oturduğun yerde, benim asabımı bozma) gitmektir.
Ey Büyük Atatürk!
(İçinde Türk olmadan anlat evladım. Büyük insan da mesela…)
Açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.
(Ant’mış, yok olmaz, ant bana andıç falan çağrıştırıyor. Ant içme sen, su iç evet evet su iç… mesela soğuk su..!Hem sağlıklı, hem bünyeye zarar vermez.)
Varlığım Türk varlığına
(Demek varlığın var, ver bakalım vergisini, ne armağanı ya, kelepir olmaz) armağan olsun.
Ne mutlu Türküm diyene!
(Bak hele ya… Bak hele… Ya sen ne man kafa bi adamsın ya…!)
‘’Ne Mutlu Türk’üm Diyene’’diyemeyeceğiz. E be mübarek, biz o zaman ne …. yiyeceğiz…!