Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Eylül '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

New York Moda Haftası 2016 İlkbahar-Yaz Sokak Modası

New York Moda Haftası 2016 İlkbahar-Yaz Sokak Modası
 

New York Moda Haftası'nın sokak stillerine bir bakış...

Moda dünyası çoktan Londra ve Milano'daki defile takvimine yetişmeye çalışırken, bitmiş olan New York Moda Haftası'nın sokak stillerini incelemeden, diğer moda merkezlerine bakmak olmazdı.

New York sokaklarının güzel bayanları iddialı renk ve model seçimleriyle stillerini konuştururken, defileler de tabi ki bir o kadar iddialıydı. Koleksiyonları zaman içinde tek tek inceleyeceğim ancak, öncesinde sokak modasına hangi trendler hakim bir bakalım.

Galeride ilk dikkatimi çeken pantolon eteklerin son sürat popüleritesine devam etmesi oldu. İddialı renk ve farklı kumaş türleriyle karşımıza çıkan pantolon etekler kombinlerin göze çarpan parçaları arasında yer alıyordu. Bunun dışında desenler ve canlı renkler New York sokaklarının enerjisine enerji katıyordu. Flare pantolonlar, yırtık jeanler, midi etekler de hoş bayanların özellikle tercih ettiği modeller arasındaydı. Kayık yakalar, transparan detaylar, gömlek elbiseler ve pileli etekler yine favorilerdendi. Zarif bayanlar şık kombinlerini topukluların yanısıra sneakerlarla da tamamlıyorlardı. Çünkü artık şıklığın kodları sadece topuklularla yazılmıyor. Bayanlar rahatlıklarını da en az şıklıkları kadar çok önemsiyorlar.

new_york_moda_haftası_2016_ilkbahar_yaz_sokak_modası_1

 

2015-2016 sezonuna damgasını vuran bohem stili, New York sokaklarını da ele geçirmiş gibiydi. Bohem stilin müdavimi olan bayanların öncelikli tercihleri uzun etekler, desenler ve aksesuarlardı. Çizgili parçaların egemenliği de yine New York sokaklarında gözlerden kaçmayan ayrıntılardandı.  Çantalarda ise göz alıcı clutchlar kombinlerin parıldayan yıldızlarındandı.

Şimdi, New York Moda Haftası 2016 ilkbahar-yaz sokak modasını inceleyebileceğiniz görsellerle sizleri başbaşa bırakıyorum. Kendi stilinize yansıtabileceğiniz birçok ipucu bu galeride gizli. Hadi vakit kaybetmeden kombinleri incelemeye buyrun.

new_york_moda_haftası_2016_ilkbahar_yaz_sokak_modası_2

new_york_moda_haftası_2016_ilkbahar_yaz_sokak_modası_5

 
new_york_moda_haftası_2016_ilkbahar_yaz_sokak_modası_49
 
new_york_moda_haftası_2016_ilkbahar_yaz_sokak_modası_47
 
new_york_moda_haftası_2016_ilkbahar_yaz_sokak_modası_51
 
new_york_moda_haftası_2016_ilkbahar_yaz_sokak_modası_43
 
New York sokaklarından ilham alınacak daha çok stil görmek istiyorsanız, "New York Moda Haftası 2016 İlkbahar/Yaz Sokak Modası" yazısına tıklayabilirsiniz.
 
Trendler ve stil önerileriyle ilgili yazılarım ve videolarıma blogum "PIMOOD" dan ulaşabilirsiniz.
 
 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..