Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Milano Moda Haftası 2016 İlkbahar-Yaz Sokak Stilleri

Milano Moda Haftası 2016 İlkbahar-Yaz Sokak Stilleri
 

Milano Moda Haftası'nın şık bayanları, etkileyici sokak stilleri...

New York ve Londra'dan sonra sırada Milano Moda Haftası'nın sokak stilleri var. Cesur stillerin şehri Milano. Renkler ve desenler birbirinin içine en ahengli şekilde nüfuz ediyor. Bayanların feminen duruşları, asaleti ve seksapeliteyi de beraberinde getiriyor. Her kombin ayrı bir trendin habercisi niteliğinde. O halde sokak stillerine göz atarken, biraz trendlerden bahsedeyim.

Yukarda da belirttiğim gibi, Milano sokaklarında maskülen tarzlı bayanları bulmak çok kolay değil. Topuklular ve şık eteklerle feminenliği zirveye taşıyan bayanlar, 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonlarının sunulduğu Milano Moda Haftası'nda her boy eteğin tadını doyasıya çıkarıyorlardı. Özellikle pileli eteklerin rağbet görmesi, önümüzdeki sezon pilelerin ve pliselerin devam edeceğinin sinyalini veriyordu. Pantolon etekler her moda şehrinde olduğu gibi burada da çok popülerdi. Kayık yakalar ve kısa üstler yine fit bayanların olmazsa olmazları arasındaydı. Milano sokaklarında oldukça fazla dönemsel etkilenmeler görülüyordu. Bu nostaljik havadan kurtulan bayanlar ise geniş kemerlerle, büyük ceplerle, püsküllerle, tüylerle, renkli kürklerle ve transparan detaylarla daha modern stilleri de yansıtıyorlardı.

Kareli kumaşlar, çizgiler ve blok renkler kombinlerde çok kullanılıyordu. Ayrıca farklı desen kombinleri de (mix and match) yine Milano sokaklarına hakimdi. Ayakkabıların çoğu zarif topuklularken, sneakerlar ve slip-on'lar da rahatına düşkün bayanların tamamlayıcı parçaları arasındaydı. Çantalar ise olabildiğince küçüktü. Hatta birkaç küçük çantayı bir arada takan Blonde Salad, yeni bir trendi mi müjdeliyordu??

Milano Moda Haftası'na ait sokak stilleri aşağıda sizleri bekliyor. Keyifli incelemeler...

Londra Moda Haftası'nın sokak stillerini görmek ve trendlerle ilgili diğer yazılarımı okumak istiyorsanız, blogum "PIMOOD"a uğramayı unutmayın. :)

sokak-stili-ilkbahar-yaz-2016-milano-moda-haftasi-1

sokak-stili-ilkbahar-yaz-2016-milano-moda-haftasi-2

sokak-stili-ilkbahar-yaz-2016-milano-moda-haftasi-5

sokak-stili-ilkbahar-yaz-2016-milano-moda-haftasi-6

sokak-stili-ilkbahar-yaz-2016-milano-moda-haftasi-9

sokak-stili-ilkbahar-yaz-2016-milano-moda-haftasi-12

sokak-stili-ilkbahar-yaz-2016-milano-moda-haftasi-13

sokak-stili-ilkbahar-yaz-2016-milano-moda-haftasi-16

sokak-stili-ilkbahar-yaz-2016-milano-moda-haftasi-34

sokak-stili-milano-moda-haftasi-ilkbahar-yaz-2016-28

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..