Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '09

 
Kategori
Haber
 

O adam, Cumhurbaşkanımızdı..

O adam, Cumhurbaşkanımızdı..
 

balıkçı esnafı


Seçim gezileri son hızla devam ediyor. Meydanlarda gövde gösterileri yapılıyor halkın ayağına gidilip "oy" ricalarında bulunuluyor. Halkın, Oyyyyy oy!! dediğini bile kulakları duymuyor. Gözlerini "oy" bürüyenler, oymaya(!) and içmiş gibi yollara dökülüyor, ağızları köprüyor. Suyu, elektriği olmayan yerlere beyaz eşya dağıtarak insanların gözünü boyayıp, özgür kararına köstek olurken kendileri için de "destek" arıyorlar.

Oyyyyy oy...

Başımıza gelenlere bakın!

Başımıza gelenlerden Devlet Bakanı Egemen Bağış, yanına Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'yu alıp Beşiktaş Çarşısı ile Ulus'taki AKP Seçim Bürolarının açılış kutlamasına gittiler. "Buraya kadar gelmişken birde esnafla konuşalım" Oy ricasında bulunalım dediler sanırım.

Beşiktaş esnafıyla sohbet eden Devlet Bakanı Egemen Bağış, 2001 yılında ekonomik krizin çıkışını hatırlatarak eski Cumhurbaşkan'ı Sayın Necdet Sezer'in adını vermeden konuşunca bir balıkçı tepki gösterdi.

Bakan; "Size Başbakan'ın selamını getirdim. Desteğinizi bekliyoruz" dedi. Esnafın, "iş yok" sözü üzerine, "işleri artıracağız, inşallah hep beraber dayanışma içine girersek hallederiz. Hatırlıyorsunuz, adamın biri Anayasa fırlatmıştı. Faizler bir gecede tavan yapmıştı. Halledeceğiz inşallah" sözlerine.. Bir balıkçı araya girerek, Bağış'ı uyardı ve "O, adamın biri değil bir zamanlar bizim Cumhurbaşkanımızdı" dedi. Bu sözü duyan sayın Egemen Bağış'ın, balıkçı hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum.

Dayanışma, destek ve OY!

Beşiktaş esnafına saygı ve sevgilerimi gönderiyor, balıkçılarımıza vira vira diyorum. Ağzınıza sağlık, kısmetiniz bol olsun.

Gülriz Yiğit

 
Toplam blog
: 258
: 1033
Kayıt tarihi
: 10.08.08
 
 

Ankara'da doğdum. Balıkesir'in  ilçesi Ayvalık'ta yaşıyorum. TSM ve  tiyatronun biraz da olsa toz..