Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '12

 
Kategori
Güncel
 

Öcalan serbest bırakılmalı.!

Öcalan serbest bırakılmalı.!
 

Yanlış okumadınız evet terörist başı, çocuk katili serbest bırakılmalıdır. 

Öcalan'ın hapiste bulunması veya hapiste yaşamını yitirmesi ülke için hiç bir katkısı olmayacaktır. Okuyan arkadaşlarımızın çoğu ''ya öyle şey mi olur'' olur arkadaşım, olur klavye başında binlerce hakaretler yağdırılabilir. Terör yüzünden bir amcam aklını kaybetti ve terörün açtığı derin yaraları sarmamız gerekiyor. Terörün bitmemesi tamamen onlara ve bize silah satan ülkelerin işine gelmez, evet terör bitecek analar ağlamayacak, 3 aylık evli abim karısın bırakmayacak, kardeşimin oğlu yetim kalmayacak. Abdullah ÖCALAN bir terörist bir vatan haini istediğiniz kadar sonunu sıralayabilirsiniz ama kusura bakmayın Abdullah ÖCALAN'ı destekleyen 2 milyonu aşkın vatandaşımız var o zaman bu sorun yasal mertebede çözülmeli.

Terörist başının ölmesi bu ülkeye bir şey kazandırmayacak, eğer kazandıracak olsaydı bu terör şimdiye biterdi. Bu ülkede terörist gruplar silah bırakmalıdır. İngiltere'nin bir bölümü İskoçya topraklarını verdi noldu? İngiltere bölündü mü? Amerika Birleşik Devletleri federal hükümet noldu? Bizi terörle savaştıranların arkasına bakmak lazım. Bu bir kürt sorunu değil bu bir ekonomi sorunu, 

Neden bunlar olmalı?

Bir Madımak yaşamamak için,

Bir Uludere yaşamamak için,

Terör yüzünden şehirlerin bırakılmaması için,

Daha gelişmiş bir ekonomiye sahip olabilmek için

Birbirimizi suçlamak yerine önceden kamu kurumlarına (30 yıl öncesi)  alınmayan kürtler şimdi yasal olarak bir partiye sahipler ve bu terörist başını destekleyen 2 milyon vatandaşımızın hakkını vermeliyiz. 

 
Toplam blog
: 83
: 5833
Kayıt tarihi
: 27.06.11
 
 

Manisa/ Soma Doğumluyum. Her ne kadar yazılar yazmayı bunları da paylaşmayı sevsem de bir gün yaz..