Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '12

 
Kategori
Magazin
 

İnsanların üzerlerine basmaya hazırlar.!

İnsanların üzerlerine basmaya hazırlar.!
 

www.olcaykiykac.com ©


Sanatçılar halkın desteği ile bir yerlere gelir ve halkın desteği sayesinde karınlarını doyururlar ve eğlenirler bütün bu gelirler tamamen halkın desteği sayesinde olur. Ülkemizdeki sanatçıları destekleyenlere yaptığı ithamlar.

1) Aysun KAYACI; Çobanın oyuyla benim oyum neden eşit? 

   Kendisini varolan bir insandan daha üstün olduğunu kanıtlamaya çalışan Aysun KAYACI varolduğu servetinin kaçta kaçını halk desteği ile yaptı? 

2) Demet AKALIN; Diyarbakır'dan mı geldiniz, dağdan mı geldiniz

   Varolan bir kesimi aşşağılayıcı sözlerde bulunan bu sanatçı Diyarbakır halkı tarafından haklı olarak istenmeyen kişi ilan edildi.

3) Demet AKALIN; Etiler'in göbeğinde bu selpak satan çocukların durumu nolacak? Sinek gibi cama yapışıyorlar.

   Çocukların o duruma getiren sorunlardan rahatsız olmayıp çocuklardan rahatsız olan ve kazanç üzerine kurulu Dünya da para kazanmaya çalışanlara verilen bu kötü ithamı bir radyo programcısı ayrıca televizyon programcısı Zeki Kayahan COŞKUN, Demet Akalın'ın sözlerini şöyle değerlendirdi. ''Etiler'de selpak satan çocuklar sinek gibi cama yapışıyormuş; o çocukları sokakta üşüten, seni el üstünde tutan neyse ben ondan tiksiniyorum.'' sözü ile haklı bir söz söylemiş oldu.

4) Yonca EVCİMİK; 18 Mayıs'ta Beyazıt ÖZTÜRK'ün programına katılan şarkıcı şarkı eşliğinde yaptığı karaografide dansçı grubun içine bulunan bir erkeğin üstüne basarak karaografi sergilemesi bir dünya gerçeğini gözler önüne sermiştir.  

   Burada söylemek istediğim bu sanatçılar senin, benim, bizim sayemizde bunları yaptılar artık kendimiz için bunlara bir yaptırım yapmamız gerekmekte. İlgili sanatçılar orjinal dvd, mp3, konserlerine bilet almayarak veya destek vermeyerek yasal yollardan bunların ücretsiz dinlenebildiği yollar tercih edilmesi şahsım adına doğru bir yaptırım kararı olacaktır. Saygı ile selamlıyorum

 
Toplam blog
: 83
: 5833
Kayıt tarihi
: 27.06.11
 
 

Manisa/ Soma Doğumluyum. Her ne kadar yazılar yazmayı bunları da paylaşmayı sevsem de bir gün yaz..