- Kategori
- Mizah
Odunsu hareket önlenemez platformu

Merhaba, saatlerimiz 14'ü gösteriyor öğle bülteniyle karşınızdayız.
Sevgililer gününe sayılı günler kala Odunsu Hareket Önlenemez Platformuyla, Romantikler Yükseliyor Hareketi arasındaki tansiyon giderek yükseliyor sayın seyirciler. Odunsu Hareket mensubu bir grup bugün şişme sevgili çift bıçakladı. Buna karşılık olarak Romantikler boğaz köprüsünü trafiğe kilitleyip sevgililerinin adlarından oluşan bir pankartı boğaza astılar.
Geçtiğimiz hafta Romantikler Yükseliyor eşbaşbakanı Selim (Romeo) Aldatmazoğlu Başbakanlıkta oturma eylemi yapmış ve hükümetten 'Sevgi ve Aşk Bakanlığı' kurulması yönünde dilekçe vermişti. Bunun üzerine hemen harekete geçen Odunsu Hareket başkanı Muharrem Gülalmaz: Biz kredi kartı değiliz, erkeği böyle gören zihniyet utansın. Bugün mutfağa giren börek yapan erkekler varmış. Bunlar bizden değildir Allaha havale ediyorum,' açıklamasında bulundu. Gülalmaz sözlerine 'alışverişte sevgilisinin çantasını taşıyanlar var edep yahu,' şeklinde sürdürdü.
Orman Bakanlığı: Odunsu Hareketin Arasındayız!
Tartışmalara hükümet kanadından Orman Bakanlığı dahil oldu. Orman Bakanı Salih Tahtacı; Odunsu Hareket'in arkasındayız şeklinde mesaj verdi.
Dünya Keresteciler Birliği: Zamanlama Manidar!
Dünya Keresticiler Birliği başkanı Türkiye de Odunsu Hareket ile Romantikler Yükseliyor arasında geçen şiddetli tartışmalara zamanlama manidar şeklinde açıklamalarda bulundu. Dünya Keresticiler Birliği başkanı Jason Abraham Woodson; Sevgililer günü yaklaşıyor o yüzden böyleler yoksa onlarında bizden farkı yok. Romantizmle oy sömürücülüğü yapan bir güruh var biz buna karşıyız şeklinde sözlerine devam etti.
Gelişmeleri 15 bültenimizde tekrar aktaracağız. Görüşmek dileğiyle, esen kalın.
Emre Erden :)