Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Olimpiyatta horon

Olimpiyatta horon
 

OLİMPİYATTA HORON


İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 0 Trabzonspor: 4

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 mağlup etti.

Karadeniz ekibini galibiyete taşıyan goller 36. dakikada Tayfun Cora, 76. dakikada Selçuk İnan, 83. dakikada Ibrahima Yattara ve 88. dakikada Gökhan Ünal'dan geldi.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Cüneyt Çakır, Hakan Atilla Gökbilgin, Kemal Yılmaz

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Behram, Rızvan, Cesario, Mahmut , Gökhan Süzen, Serhat (Dk. 71 İlyas), Tjikuzu (Dk. 63 Kerim), Efe, Erman (Dk. 79 Adriano), İbrahim, Gökhan KabaTrabzonspor: Sylva, Tayfun Cora, Giray, Song, Egemen, Serkan, Selçuk İnan (Dk. 86 Adnan), Colman, İsaac (Dk. 90 Barış), Umut (Dk. 75 Yattara), Gökhan

Goller: Dk. 36 Tayfun Cora, Dk. 76 Selçuk İnan, Dk. 83 Yattara (penaltıdan), Dk. 88 Gökhan (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 Efe, Dk. 79 Gökhan Kaba, Dk. 82 Cesario, Dk. 90 Gökhan Süzer (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 53 İsaac (Trabzonspor)

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında futbol oynamaya gayet müsait Olimpiyat Stadı'nda, yazdan kalma bir havada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştı. Son 3 maçtır kazanamayan Trabzonspor, bu karşılaşmadan 3 puan alarak rahat bir nefes almak istiyordu. Olimpiyat Stadı'nda Trabzonsporlu kalabalık bir taraftar topluluğu, takımlarını desteklemek için yerlerini almışlardı. Son haftalarda bir çıkış yakalayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise bu çıkışını sürdürerek, Trabzonspor'u İstanbul'dan eli boş göndermenin peşindeydi. 36'ncı Dakikada Trabzonspor golü buldu. Sağ çaprazdan topla ceza alanına giren Tayfun Cora topu ağlara gönderdi. Ve maçın ilk yarısı böyle sonuçlandı. İstanbul B.B. 0-1 Trabzonspor.

İkinci yarının 62'ncı Dakikasında Trabzon tribünleri, artık klasik haline gelen, şehrin plakası olan, 61'nci dakikaya gelindiğinde meşaleleri yakarak, tezahüratlarını artırdılar. Ve 76'ncı Dakika'da Kaleci Behram'ın biraz ileride olduğunu gören, Selçuk İnan'dan mükemmel bir gol. Selçuk İnan ceza alanı çizgisi üzerinden çok şık bir aşırtma vuruş yaptı. Behram'ın yetişemediği top ağlarla buluştu. İstanbul B.B. 0-2 Trabzonspor. 82 'nci Dakika'da Gustavo Colman sağ çaprazdan Belediye ceza alanına girdiği sırada Marcus Vinicius'un müdehalesi ile yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Colman penaltı atışını kullanmak istedi, ancak kenardan Ersun Yanal'ın müdahalesiyle topun başına Yattara geçti. Bu duruma çok bozulduğu belli olan Colman, kenara doğru bazı hareketler yaptı. 84'nci Dakikada İbrahima Yattara kullandığı penaltı vuruşunu ağlarla buluştu. İstanbul B.B. 0-3 Trabzonspor. 88'nci Dakikada Gökhan Ünal farkı 4'e çıkarttı. Yattara'nın sağ kanttan yaptığı ortaya penaltı noktası üzerinde Gökhan kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi ve maçın sonucunu ilan etti. İstanbul Büyükşehir Belediye 0-4 Trabzonspor.

 
Toplam blog
: 61
: 2135
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

İstanbulda yaşıyorum, bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Kitap okumayı, satranç oynamayı, ..