Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Ölüdeniz buluşmasından önce- Ölüdeniz'i Beyas Show'da tanıtacağız

Ölüdeniz buluşmasından önce- Ölüdeniz'i Beyas Show'da tanıtacağız
 

Ölüdeniz Belediyesi Halkoyunları ekibi


Bu gece Beyaz Show'dayız. Ölüdeniz'de yaşayan İngiliz dostlaırımızdan oluşan Ölüdeniz Belediyesi Halkoyunları ekibimiz bu gece 22.30 dan itibaren Beyaz Show'un konuğu olacak ve Kars ve Bayburt yöresinden oyunlar sergileyecekler. Eğer imkan olursa ben de ekibimiz ve Ölüdeniz'le ilgili bir şeyler söyleyeceğim.

En küçük bir mezhep farklılığı yüzünden bile binlerce insanın birbirini boğazladğı bir coğrafyada dünyaya hoşgörü mesajı vermek için sesleneceğiz. Çünkü Ölüdeniz(de yaşayan yabancı dostlarımızla birlikte Hıdrellezi yapıyoruz. Oyunlarımızı ve kültürümüzü onlar da öğrenmek istiyor. İçlerinde ölenler olursa birlikte kaaldırıyoruz cenazelerini. Rahip yanında bizim imamlarımızı da istiyorlar dua için. Bizim gelenek ve göreneklerimize göre yıkanarak, kefenlenerek gömülmek için vasiyet ediyorlar.

Ve kültürleri birbirine kaynaştıran en güzel faaliyet olan Halkoyunlarımızı oynayarak dünyaya pozitif enerji yayıyorlar. Turizm mevsiminin de başlamakta olduğu şu günlerde, bu gece çıkacağımız programın Ölüdeniz, Fethiye ve ülke turizmine katkı sağlamasını diliyoruz.

Tüm MB yazar arkadaşlarımı bu programı izlemeye davet ediyorum. Hele de Ölüdeniz buluşmasında yer alacak arkadaşların mutlaka izlemesini istiyorum. Onlar için de oynayacaklar.
 
Toplam blog
: 264
: 1128
Kayıt tarihi
: 30.04.07
 
 

1956 Sarıkamış Kars doğumluyum. 6 şiir kitabım ve 2 deneme kitabım var. son kitaplarımı B..