Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '21

 
Kategori
Siyaset
 

Onbinlerce İnsan Neden Öldü?

'Onümüzdeki erken veya zamanında yapılacak olan seçimlerde adayların en çok hangi vaadlerine göre tercih ederek oy kullanırsınız?' diye bir soru sorulmuş olsaydı eminim en çok ekonomi ile ilgili vaadlerini önemseyerek lider seçiminde bulunurdunuz.

Böyle bir soru bana sorulmuş olsaydı şöyle cevap vermeye çalışırdım; Oy vereceğim lider başka hiç bir vaadini önemsemeden sadece şunu vaad etmelidir; 'ülkeyi kırk yıldır kana bulayan ve onbinlerce vatandaşımızın hayatını yok eden terör örgütü bir ABD yapımı olmakla birlikte ülke ekonomisine zarar vermek için kurulmuş olan bir terör örgütüdür ve bu terör örgütünü ABD ile temaslar kurarak sıfırlayacağım'.

Bir kere şunu söylemekte fayda var; terör sona erdiğinde savunma giderleri kendiliğinden azalacağı için ülkenin ekonomik sorunları da kendiliğinden azalacak ve ekonomik sorunlar çözülecektir.

Bu gerçek de göz ardı edilmemelidir; ABD terör örgütlerini harekete geçirdikçe silah tuccarları kazanmaktadır.

Terör nedeniyle ne bir damla kan dökülmeli ne de toprağa düşen mehmetçiğin babası 'oğlum şehit oldu' telkiniyle kendini telkin etmelidir.

'Terör belası' diyerek ucuz polemiklerle geçiştirilecek konu değildir terör konusu. Deniz Gezmiş ve arkadaşları yarım yüzyıl önce 'kahrolsun Amerikan emperyalizmi, yaşasın bağımsız Türkiye!' söylemlerini söylerken bugünleri öngörerek söylemişlerdir. ABD-CIA  önce sağ ve sol örgütlerini örgütleyerek kardeşi kardeşe öldürttü, terör ortamını oluşturarak 12 Eylül darbesini gerçekleştirdi, daha sonra serbest piyasa ekonomisi ve özelleştirme manifestolarıyla ülke varlıkları yabancı sermayelerin eline geçmesi için terör örgütünü örgütleyerek savunma giderlerimizin artmasına yol açmış ve ekonomi zor durumlar yaşadıkça ülke varlıkları satılmaya başlamış ve onbinlerce insanımız hayatlarını kaybetti. Yani Denizler ABD emperyalizmine karşı çıkarlarken aslında onbinlerce insanımızın terörden dolayı  ölmemeleri için de haykırmış oluyorlardı

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..