Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '08

 
Kategori
Doğa Sporları
 

Onlar yola çıktılar.

Onlar yola çıktılar.
 

Güle, güle Gizem ve Bryan


Merhaba,
Evet son dakika oldu ama Boğaz Köprüsü geçiş iznini ancak bugün akşamüstü alabildik! Evet, arkadaşlar, 9 Mart Pazar günü saat 10:30'da Taksim Gezi Parkı'nda buluşup saat 11'de Boğaziçi Köprüsü'nü bisikletle geçmek üzere pedal basıyoruz. Bu, 25.000 kilometrelik uzun ve zorlu bir turun ilk pedalı olacak. Pazar günü hava biraz soğuk olacakmış ama bizdeki heyecan hepimizi ısıtmaya değer, hepinizi bekliyoruz!
"Hazır mısınız?" diye soruyor herkes. Pazar günü de göreceğiniz gibi saçlar da dahil olmak üzere (yolculuk saçı, kısacık kestirdik), hazırız. Böyle bir tur için ne kadar hazır olunabilecekse o kadar hazırız. Önümüzde çok bilinmeyenli ama bir o kadar da zevkli bir denklem var. Zamanla, pedal pedal çözeceğiz herşeyi.
Biraz sonra çantalarımızı toplamaya başlayacağız. Çadır, uyku tulumu, ocak, kap kacak, su taşıma torbaları, su filtreleri, bağlantıyı koparmamak için laptop ve uydu telefonu, kıyafetler, spd ayakkabı ve sandaletler (insan spd'ye bir kere alıştı mı geri dönüş yok!), ilaçlar derken çantalar Avrupa turundan epey ağır olacak.
Yapmam gereken binlerce şey var, o yüzden yazacak çok şey olmasına rağmen şimdilik bu kadar. Sizinle Taksim'de veya rota üzerindeki herhangi bir noktada (web sitemizde görebilirsiniz) görüşmeyi umuyoruz. Gelemezseniz, 16 ay sonra görüşmek üzere... Sidney'in nesi meşhur? :)
Heyecan, macera, bisiklet dostu şehirler, suyla dolu barajlar ve güzel bir dünya dileğiyle, tüm desteğiniz için teşekkür ve sevgilerimizle,
Gizem ve Bryan

Yer: Taksim Gezi Parkı
Saat: 10:30
Yola çıkış: 11:00
Rota: Taksim-Beşiktaş-Barbaros Bulvarı-Boğaz Köprüsü-Feneryolu'dan itibaren Tuzla'ya kadar sahil bisiklet yolu.

Gizem hanım son dakika haberini 7 Mart tarihin de kendi sitelerin de haber olarak geçtiler. http://www.tema.org.tr/bisiklet/Blog/gunluk.html


Bisiklet yoluna kadar polis eskortuyla geçilecektir.

Bugün 9 Mart saat 17.00 sularında ancak bu habere ulaştım. 9 Mart Pazar günü bugün yani Saat:10.30’da Taksim Gezi Parkı’nda buluşup saat 11.00’de yola çıkacaklar. Daha doğrusu bu saat itibarıyla yola çıkmış olmalılar. İstanbul’da olup onların yanlarında ilk kilometrelerini beraber pedal basabilseydim. Ama olsun yine de onlarla beraber olmasam da arada bir bu sayfalarda onlara destek olacağım.

Evet, yola çıktılar onlar. Yolları açık olsun. Güle, güle Gizem Hanım ve Bryan Bey.

Sizlerden güzel haberler bekliyoruz.

 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07
 
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ..