Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '22

 
Kategori
Blog
 

ÖNSÖZ

 

Blog hedefi; idealist olan ruhsal ve soyut yaklaşımları, realist bilimin deney ve gözleme dayanan yeni buluşları ışığında birleştirerek iki alan arasında bütünlük köprüsü kurmaya (aslında daima kurulu olan köprünün farkındalığına varmaya) yöneliktir.

 

Bu blogdaki araştırma ve yazılar, ‘Din ve Bilim’ sentezinin bütüncül gözlüğünün çok yönlü yelpazeleriyle İNSAN'ı ve İNSAN'ın HAKİKATİ'ni TANI'maya 'yaklaşmayı' amaçlamaktadır. 

 

Paylaşımlar; araştırma yapılan kaynaklardan edinilen bilgi ve kazanımların ‘değerlendirilebildiği ölçüde yansıyan kısmı’ ve B’iznihi açığa çıkan farkındalıklar üzerinedir. Kişisel görüş ve değerlendirmeler ORİJİN olan bu değerli kaynakları asla sınırlayamaz, tam kemaliyle yansıtamaz ve bağlayamaz..! 

Yazarın indinde daima okuyucunun ‘anladığını sandığından’ ötesi vardır..!

Eksik, noksan ve yetersiz tüm değerlendirişler, beşeriyetten doğan kişisel yaklaşımlardan kaynaklanmaktadır ki bu noktada: veritabanının sınırlı algısından HAKİKAT BİLGİSİ’nin KAYNAĞI ve MUTLAK DEĞERLENDİRİCİSİ olan ZAT’ın affına sığınırız..!

 

İşte bu bahsi geçen, istifade edilen ve kesinlikle incelenmesi önerilen, 'Algılayıcının izni nispetinde değerlendirilen, düşünen ve sorgulayan beyinlere 1400 yıl öncesinin şifrelerini bugünün ilmiyle açıklayan' çok değerli bazı kaynaklar:

 

www.ahmedhulusi.org 
 
www.okyanusum.com 
 
www.sufizimveinsan.com
 
Toplam blog
: 7
: 378
Kayıt tarihi
: 18.05.22
 
 

1994 yılında İstanbul, Beykoz'da doğdu. Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik Lisesi Bilişim Teknolo..