Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '06

 
Kategori
Haber
 

Ört ki, ölem!..

Ört  ki,  ölem!..
 

Elin ski'sine ne diye binersin, elin memleketlerinde a hocam! Haşemanın rengini de, ski'nin rengine uydurmuşsun evvel Allah... Gelsin cukkalar, gitsin cukkalar..

Yalova'yı, A.Pazarını fuhuş yuvaları ilan et. "Allah oralarda toprağı sallamağa devam etsin, iyi oluyor. Böylelikle dinlerini hatırlarlar diye vaaz ver." Eee, sonra? Ski ile elin memleketlerinden gelsin sesin.. Hocaaaaaaaaaaaa.!! Alooooooooooo!! "Yancesin, yancesin!" Benden söylemesi..

Dahası var. Maltaya geçen senelerde gittim dedin. Plajda denize girmedim, dedin. Çıplaklara mı? Tövbeler deyip, "bakmadığını" söyledin.. Resimler yalan söyelemez hocam.! Ağzın fena alışmış yalana! Efendim.. Hocamızın şekeri varmış. Kadın erkek ayırt edememiş plajda.. Bu yalana tilkiler, daha rahat gülebilmeleri için, kuyruklarını oracıkta bırakıp da yerlerde debelene debelene gülerler! Doktorun birine sordum ben de: "Aşırı miktarda bende de şeker var, plajda herkesi görürüm" diyor. Ama hocamız, dolarları sayarken, gözleri iyi görüyor ayrıca..

Softalar diyor ki: "Bir dünya görüşüne sahip bir kişi, toplumda kendine daha dikkat etmeli. Maltalar'da, bilmem nerelerde safa sürmenin anlamı yok. Evinize televizyon sokmayın deyip de kendisi televizyon almamalı. Çocuklarınızı okula göndermeyin derken, kendi çocuklarını kolejlerde okutmamalı. Çıkıp ekrana, villa da alırım, ski'ye de binerim diyeceksin, kaldı ki sana saldıranların bütün hayatları, bu işlerle meşgul olmaktır. Cüppeli, masum bir eda ile boynunu bükerek savunma yapmamalı..!" diyor...

Şimdi. Gel de bunu cüppeli'ye anlat. Biat, şirk, şeyh, şıh, türbeleri himayeleri altında. Minarenin kılıfları da ellerinde... Ha! Bu sıralar Diyanetten tek "Tık" yok! N'oluyoruz dersiniz, hı? Bu tip adamların zarar ve ziyanları daha ne kadar devam edecek? Bu tarikat yutturmacıları, ülkenin "inanç" birlikteliğini dağıtmaz mI? Bozmaz mı? Tehlikeli değil mi?

Bakan Çiçek: "Toplumsal dokuda, inanç yapımızda nasıl bir çürümüşlük olduğunu da, bu davranış, açıkça ortaya koyuyor" diyor. Daha ne desin?

İslamiyetin inanç şemsiyesini sen hocaefendi, plaj semsiyesi yaptın. Çıplakları görmedin, haşa!.. Sakal kesenlere "Günah" diye, veryansın ettin.. Ama, tırnak kesenlere bir şey niye demedin? Sen, ben, hepimiz uzayan tırnaklarımızı kesmiyor muyuz? Hı?.. Bunun neresi günah!?

Zaten her şey, elin memleketinde, elin ski'sine binmekle başladı. Hay binmez olaydın. Rezil ettin ortalığı.

Velhasıl, Gregory Peck'in filmi olan "Roma Tatili"ni de geçti hoca'nın "Malta Tatili" sefası..

Ört ki, ölem!..

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..