Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '10

 
Kategori
Güncel
 

Ortalık toz duman

Ortalık toz duman
 

''En çabuk bayatlayan ürün, gazetedir, '' derlerdi okuldaki hocalarımız. Gerçekten de öyledir. Ertesi sabah yenisi çıktığında, önceki gazeteyi bir kuruşa satmak isteyin, kimse almaz; alaya alırlar.

Eskiden öyleymiş. Günümüzde gazeteler daha erken bayatlamaya başladı. Sabah gazetenizi elinize alıyorsunuz, daha birkaç haber okumadan flaş haberler patlıyor televizyon ekranlarında. Haydaaa!... Bu kez gazeteyi bir kenara koyup, televizyonu izliyorsunuz, pür dikkat. Türkiye'nin gündemini bir anda ters yüz eden gözaltı haberleri art arda sıralanıyor.

Halbuki biz, herkesi tükürük yağmuruna tutan Arınç'ı irdelemeyi düşünüyorduk. Fişlemeci milletvekilini masaya yatırıp inceleyecektik. Ama bir baktık ki ortalık toz duman. Öğleye kalmadan gündem değişmiş. Emekli paşalar, albaylar gözaltına alınmış. Bizim gazete çaresiz, bir kenara itildi.

Birileri, gündemi değiştirmek için yoğun çaba sarfediyor. Bizim gazete öğleye kadar tazeliğini koruyamazken, onların gazetesi sürekli çıtır. Hem de kek gibi. Biz de ''kek'' gibi yiyoruz.

 
Toplam blog
: 233
: 980
Kayıt tarihi
: 07.01.10
 
 

İzmir doğumluyum. Ege Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu mezunuyum. Kısa denilebilecek bir sür..