Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '19

 
Kategori
İstanbul
 

Oturun!

Kendisine sorsanız 31 mart seçimlerinde başarı grafiğini yükselttiğini söyler ama gerçekte büyük oy kaybına uğramıştır Bahçeli'nin partisi. Hesap ortada.

Ama sanki ülkeyi yönetiyormuşcasına tavır takınıyor Bahçeli.

Her dönem kilit adam rolü üstlenmiştir. 

99 yılında idamın kaldırılmasında önemli rol üstlenerek Öcalan'ın idamdan müebbet hapsine dönüşümünü sağlayan o.

7 haziran seçimleri sonrasında tek başına iktidar koltuğunu kaybeden AKP'yi tekrar iktidara taşımak adına, koalisyon kurabiliyor ve başbakan olabiliyorken kabül etmeyerek seçimlerin iptal edilmesine destek vererek 1 kasım'da tekrar seçimlerin tekrarlanmasına destek veren ve AKP'nin tekrar tek başına iktidara gelmesini sağlayan o.

Hatırlayalım o dönem 6 ay içinde bir çok terör olayları yaşanmış başta Ankara Gar'ında olmak üzere toplam 200'e yakın insanımız hayatını kaybetti.

Gelelim 24 haziran seçimlerine..

Bahçeli bir çıkış yaptı pır çıkış yaptı, 2019 yılında yapılması gereken genel seçimlerin bir yıl öne alınmasını istedi şak! diye kabül gördü seçimler erkene alınarak 24 haziran'da gerçekleşti ve ilk defa partili cumhurbaşkanı seçildi cumhuriyet tarihinde.

Bugün gene sahneye çıkmış Bahçeli ve 'İstanbul seçimleri tekrarlanmazsa İstanbul bekası sorunu çıkabilir' meyanında sözler söylediğini görüyoruz.

Yetmediği gibi Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı konusunda 'geçmiş olsun' dileğinde bulunması gerekirken yüksek perdeden Kılıçdaroğlu'nun şehit cenezesine gitmesinin yanlış olduğunu ifade ediyor.

Erdoğan da benzer şeyler söyledi Kılıçdaroğlu'nun cenezeye gitmesiyle ilgili..

Şimdi Bahçeli'nin ve Erdoğan'ın yanyana çekilmiş fotoğraflarını birlikte okumaya çalışalım.

Bir insana 'geçmiş olsun' nezaketinde bulunmak erdemdir her ne durumda olursa olsun. Özellikle ülkenin ana muhalefet lideri mağduriyet yaşamışsa daha da önem arz eder diye düşünüyorum 'geçmiş olsun' nezaketi.

Nezaketli davranış sergilemek kibar olmak biraz aileye biraz eğitime biraz da çevreye bağlı bir durumdur. Çocukluktan itibaren üç ana eğitim merkezinden nezaket ve kibarlık konusunda birşeyler verilemez ve alınamazsa büyüyünce boş bir insan olur çıkarsınız.

Geçmiş olsun durumunu bir kenara bırakalım İstanbul seçimlerine bakalım..

YSK İstanbul seçimleri hakkında ne şekilde karar verileceğini bilemeyiz ama seçim tekrarı isteyenlerin de ortalığı bulandıracak ortamı gerecek söylemlerden ve hareketlerden sakınmalı ve uzak durmalıdır.

Kimsenin koltuk uğruna ortamı germeyi ve ortalığı bulandıracak söylemlerde bulunmaya hakkı yoktur.

Oturun oturduğunuz yerde!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..