- Kategori
- Gündelik Yaşam
Overrated Bir Hayat
Cem Uzan tarzı olmasa da iyi kötü kendimizi ifade edecek kadar sağlıklıyız. Şükür...
Bence (kanaatimce) dünyada, ki coğrafyamız ve ülkemizde daha çok gözlemleniyor, bir şeylere fazla anlam yüklüyoruz. Gerçekten.
Anlam yükledikçe de daha çok saçmaladığımız kesin :) "Efendim adam koskoca şey... -Ney?" Ulan ne olacak hepimiz (President of USA dahil) insanız. Liyakatlı, liyakatsiz bir yerlere geliyoruz. Hazmedeceğimiz yerde üstünde tepinme gayreti sürekli ama :)
"Barda durur barmen minik..." şarkısı söyleyeni duayen ilan ediyoruz mesela. En büyük başarısı 2 sezon sürebilen 2 dizide oynayan oyuncuyu "uluslararası yetenek" görüyoruz. Film yapıyor, aynı filmden 6 tane çekiyor "deneyimli yönetmen" :) E ayıp olmuyor mu Al Pacino'lara, De Niro'lara... bence oluyor.
Büyük işler, kaliteli, bilimsel, sanatsal şeylerden bahsetmiyorum. "Dev Eser" adı üzerinde. Onu abartalım el ele tutuşup.
Simpson'ların girişinde çok sevdiğim bir söz ile bitireceğim.
İşte böyleyken böyle...
Burak.