Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '11

 
Kategori
Güncel
 

Özalp “Kozan’la güzel çalışmalara imza atacağız”

Özalp “Kozan’la güzel çalışmalara imza atacağız”
 

Özalp “Kozan’la güzel çalışmalara imza atacağız”


Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp, “Kardeş şehrimiz Kozan’ın kültürel ve yöresel değerlerini burada diğer belediyeler ile beraber tanıtması bizleri mutlu etti”

9 Eylül’de başlayan ve üç gün süren 12. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Festivali 11 Eylül Pazar akşamına kadar devam etti.

Festivale Beypazar’lıların yanı sıra Ankara il dışı ve ülke dışından birçok katılım gerçekleşirken, festivalde Beypazarı halkının açtığı ve sergilediği yöresel ürünler ilgi gördü. İl ve ilçe belediyelerin stantları da festivale katılan davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Adana’nın Kozan İlçe belediyesi de ilk defa katıldığı kardeş ilçesi Beypazarı’nın yöresel festivalinde ilginin yoğun olduğu stantlardan oldu. Festivalin son gününde gerçekleşen plaket töreni sonrasında Kozan Belediyesi standını ziyaret eden Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp, “12.Uluslararası yöresel ürünler festivalinde kardeş şehir Kozan’ın bizleri onura etmesi kültürel ve yöresel değerlerini burada ve diğer belediyeler ile beraber tanıtması bizleri mutlu etti. Başta belediye başkanımız olmak üzere buraya kadar gelen görevli arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi

Kardeş şehir Kozan ile beraber güzel çalışmalara imza atacağız diyen Özalp, “Kozan’la kardeş şehrin gerektiren tüm işlerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Kozan’ın Beypazarı’nda tanıtımını yapmak için şehir girişinde Kozan’ı anlatan Bilbortlara yer vereceğiz. Sizler aracılığınızla Kozan’da yaşayan halkımıza selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.” Diye konuştu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Tarih ve Kültür şehri Kozan’ımız tanıtımını yapmak için her alanda çalışmalarımız devam etmektedir. Kardeş şehrimiz Beypazarı’nın 12. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Festivali’nde katılmak bizler için onur vesilesidir.” Dedi.

Festivale katılan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kozan standını ziyaret eden Beypazar’lılar ise kardeş şehirleri Kozan’ı Beypazarı’nda görmekten mutlu olduklarını söylediler. Festivalde Kozan tanıtımını Kozan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Burak Kamalı ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Ateş yaptı.

Kaynak: www.kozanbilgi.net

 
Toplam blog
: 23
: 562
Kayıt tarihi
: 04.09.11
 
 

KozanBilgi.Net Türkeş Manga tarafından kurulmuştur. Türkeş Manga 1965 yılında Adana ili Kozan ilç..