Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '10

 
Kategori
Yolculuk
 

Pamukkale Turizm'e teşekkür

Pamukkale Turizm'e teşekkür
 

Bayram tatili nedeniyle yaşanan yoğun trafik, otobüs firmalarını neredeyse 20 gün öceden 'yok satıyor' hale getirmiş, Ankara'da okuyan oğlum için de, tüm çabamıza rağmen bilet bulamadığımızı yazmıştım.

Elektronik postamdaki "Miliyet Blog okuyucusundan bir mesaj aldınız" notu sonrası haberdar oldum aşağıdaki mesajdan.

"Sayın H.Hüseyin Dulun, Pamukkale Turizm olarak 12.Kasım.2010 tarihinde Ankara – Antalya güzergahında 16:01 aracımızda .. nolu koltuk ve 21.Kasım.2010 tarihinde Antalya – Ankara güzergahında 23:57 aracımızda .. nolu koltuk ya da 07:28 aracımızda .. nolu koltuk sizin adınıza bugün 20:00 ye kadar rezervasyon şeklinde muhafaza edilmektedir. Bu tatil sürecinde oğlunuzun ailenizle birlikte olabilmesi adına yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu var ise iletmeniz yeterlidir. Rezervasyonunuz ve süresi ile ilgili aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Tel: (312) 2........ Tel: (530) 5......... info@pamukkale.com.tr Saygılarımızla Pamukkale Turizm Halkla İlişkiler Departmanı"

Verilen numarayı arayıp mesajı doğrulattım. Firma adına Buket hanımla görüştüm. Belirttikleri saatin, oğlumun o saatlerde dersi olması nedeniyle uymadığını, mümkünse gece için gidiş ve dönüş bileti almak istediğimi belirttim. Kontrol edip size döneceğim, dedi Buket hanım. İstediğim gün ve saatlere rezervasyon yaptıklarını, istediğim ofislerinden alabileceğimi belirttiler. Gidip aldım bileti.

Bir önceki blogda, 'okulunda mahsur kalacak galiba' diye endişe ettiğim oğluma, seyahat hakkı kendiliğinden gelmişti.

Bu olanağı, bir önceki blogumu bir şekilde okuyup konuya ilgi gösteren Pamukkale Turizm sağladı. Firma adına yardımcı olan Halkla İlişkiler Departmanı yetkilisi Buket hanım ve Pamukkale Turizm'e duyarlı yajklaşımları için teşekkür ederim.

Kısmetse bayramda tüm aile bir aradayız yani.

 
Toplam blog
: 355
: 1099
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1960 Ankara doğumlu bir Çankırılıyım. İşimin burada olması nedeniyle, Antalya'da yaşamaktayım. Ti..