Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '08

 
Kategori
Yılbaşı
 

Papatya falı

Papatya falı
 

"RESİM:ALINTI"


“Seviyor, sevmiyor, seviyor, sevmiyor… Yok böyle değil… Herkes yeni yıl hakkında düşüncelerini yazarken ben Papatyaca düşünüp 2008 ‘e yönelik kehanetlerde bulunmak istedim nedense… Fal bakmak geldi içimden gelecek yıla dair… Burçlar ve içimden geçenler… Neyse haliniz çıksın falınız… Bakalım ne kadarı sizi anlatıyor…” diye başlıyordu geçen yıla ait kehanetlerim… Yeni bir yıla az bir zaman kala bu kez de aynı duygularla 2009’a kehanetlerde bulunayım dedim. Bu arada falı çıkan var mı 2008 ‘de. Bilmek isterim.

Bakalım 2009 da neler bekliyor sizleri…

KOÇ: İnatçı yapınız işe yarayacak ve başarıdan başarıya koşacaksınız 2009’da. Geçen yılın sonuna doğru hareketlenen aşk hayatınız evlilikle sonuçlanabilir. Çokça inat edip hayatınızdaki kadını/ erkeği kaçırmayın. Küskünlükleri bırakın ve hoşgörünün lezzetini yaşayın.

BOĞA: Mide sorunlarınız devam ediyor… Yediklerinize dikkat… Kılı kırk yaran yapınızdan sıyrılsanız kuş tüyü kadar hafifleyeceksiniz ama nerde ince elemek sık dokumak ruhunuza işlemiş… Evde vakit geçirmeyi çok seviyorsunuz… Lakin sosyal aktivitelere de zaman ayırın.

İKİZLER: Hayatınızda yeni pencereler açılacak ve yaşamınızı kökten değiştiren sürprizlerle karşılaşacaksınız… Ummadık yerden gelen bir miktar para yaralarınıza merhem olacak. Ve ertelediğiniz kararları hayata geçirmenizi sağlayacak. Mutluluk sizinle.

YENGEÇ: Bol seyahat gözüküyor leyleği havada mı gördünüz. İş seyahatlerinin yanı sıra tatil maksatlı seyahatleriniz de olacak. Kazancınız daha da artacak ve yeni iş teklifleri sizi şaşırtacak. Karar verirken zorlanacaksınız… Aşk hayatını geriye atacaksınız önce kariyer diyenlerdensiniz.

ASLAN: Yeni başlangıçların zamanı. Umutlarınızın süslediği bir yıl olacak 2009 sizin için. Yeni dostlar edineceksiniz… Bol seyahat var. Üzerinde çalıştığınız yeni proje size şans getirecek ve yeni kapılar açacak. Yılın ikinci yarısında beklenmedik bir gelişme hayatınızı değiştirecek.

BAŞAK : Hayata geçirmek istediğiniz kararları uygulamaktan korkmayın. Bir karar verdiğinizde cesaretle sonuna kadar uygulayın. Riske atılmadan başarı yakalanmaz. Yaratıcılık ruhunuzda var sizin. Ve 2009 sizin için bir patlama yılı olacak. Geriye dönüp baktığınızda verdiğiniz kararlar için pişmanlık duymayacaksınız. Bu yıl sizin yılınız… Hadi canlanın ve harekete geçin.

TERAZİ: İnsanları istediğiniz kalıplara sokamazsınız dengeleri korumak adına… Bırakın karşınızdaki kişi olduğu gibi davransın. O da soluk alsın siz de… Hayat öyle kısa ki kendinizi bu kadar kasmak niye. Tadını çıkarın.

AKREP: Kırgınlıklar bitmiş eski yılda. Şimdi mutluluk zamanı. Arada kafanız karışsa da umutsuzluğa kapılsanız da 2009 tüm ihtişamıyla konuk olacak size. Eşya değişikliği ya da taşınma yaşayabilirsiniz.

YAY: Bekâr olanlar evlenme yolunda adım atmış durumda. Aklınızda soru işaretleri olsa da geriye atıp yola çıkacaksınız. Maddi sıkıntılarınız azalacak… Ama yine de siz harcamalarınızı temkinli yapın.

OĞLAK: Kıskançlık size hiç yakışmıyor… İçten içe kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. Onunla bununla uğraşıp dedikodu üreteceğinize kendinize hobiler edinin. Lüks merakınız etrafınızdaki kişilere yukarıdan bakmanıza neden oluyor. Unutmayın bir gün sizde küçümsediklerinizin yerinde olabilirsiniz. Mutlu olmak için insanlara yardımcı olun. Hayır işlerinde de gönüllü olarak çalışabilirsiniz.

KOVA: Daldan dala atlamayı bırakın ve elinizdekileri kaybetmeyin. Yanar döner ruh halinden acilen kurtulmanız gerek. Dediğim dedik tavrınızdan vazgeçin. Kendinize de zarar veriyorsunuz. İçten pazarlıklar yapıyorsunuz, haksız yargılar. Böyle giderse tek başınıza yaşlanacaksınız.

BALIK: Dostlarınız çok ihmal ettiniz 2008 ‘de. Varsa yoksa kendi dertleriniz ön plandaydı. Gelin arayın dostlarınız hem onları sevindirin hem de sizi sıkan sorunları paylaşın. Paylaşın ki azalsın üzüntüler. Hayat sadece sizin etrafınızda dönmüyor. Asla unutmayın. İnsanın beşeri ilişkilere de ihtiyacı olduğunu hatırlayın.

Papatya falı… 2009 için yüreğinden geçenleri dillendirdi papatya. Çiçek nereden bilecek demeyin. Söyleyene değil, söyletene bakın öncelikle. Fala inanmayın lakin falsız da kalmayın.

Mutlu yıllar dostlar… Kova, balık, başak … Yengeç, akrep, aslan … Oğlak, boğa, koç… Terazi, yay, ikizler. Hangi burçtan olursanız olun hayata pozitif bakın. Pozitif bakın ki hep güzellikler sarmalısın sizi. Sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı, sevgi dolu ve barışçıl bir yıl olsun hepimiz için 2009.

(22.12.2008)

 
Toplam blog
: 755
: 776
Kayıt tarihi
: 13.06.07
 
 

Ankara'da doğdum. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimimi Ankara'da tamamladım. AÜİF iş idaresi b..